Proiectele cu finanțare europeană la Fetești intră în linie… dreaptă

Proiectele europene câștigate de municipiul Fetești prin Planul Național de Redresare și Reziliență sunt în etapa de elaborare a documentației în vederea organizării licitațiilor.

Un nou subcontractor al firmei care se ocupă de executarea pistei pentru bicicliști și de modernizarea străzilor din cartierul Coloniști, incluse în proiectul “ Sistem integrat de transport durabil în municipiul Fetești”, va continua aceste lucrări, începând de săptămâna viitoare.

Primarul municipiului Fetești, Laurențiu Șonchereche a precizat la radio Terra că străzile care au fost afectate de intervențiile la rețeaua de apă a orașului vor fi aduse la stadiul inițial și că administrația publică locală va recepționa aceste lucrări numai atunci când vor fi realizate conform standardelor de calitate. Totodată, edilul a venit cu două informații de interes major pentru locuitorii Feteștiului și ai comunei Stelnica, conform căreia municipiul se pregătește pentru extinderea rețelei de gaze naturale (cu finanțare primită prin Programul Național Anghel Saligny), iar procedurile pentru construirea noului sediu al Primăriei, prin Compania Națională de Investiții, sunt în derulare.

Vom reveni cu detalii în legătură cu asfaltarea străzilor prin programul “Anghel Saligny”, cu lucrările executate de cele două societăți subordonate Consiliului Local: Drumuri Municipale Fetești și Direcția de Administrare a Domeniului Public și Privat, precum și cu informații în legătură cu piața locurilor de muncă în Fetești și cu stadiul proiectului care vizează modernizarea Parcului Trandafirilor.


Copyright 2022 - Ziarul Ialomița - All Rights Reserved