Programul „Casa Verde 2023” aduce 20.000 RON pentru instalarea panourilor fotovoltaice în orice oraș din România

* Ministerul Mediului susține proiectul prin AFM pentru a încuraja

utilizarea energiei regenerabile în rândul persoanelor fizice

O inițiativă ambițioasă de la Ministerul Mediului prin Administrația Fondului pentru Mediu (AFM) promite să aducă energia regenerabilă mai aproape de cetățenii români din orice oraș. Programul „Casa Verde 2023” oferă până la 20.000 RON pentru instalarea panourilor fotovoltaice în locuințele persoanelor fizice. Această inițiativă își propune să crească numărul de gospodării care folosesc energia solară și să reducă emisiile de carbon în același timp. Prin instalarea panourilor fotovoltaice, locuințele vor genera energie electrică din surse regenerabile, contribuind astfel la protejarea mediului și la reducerea costurilor cu energia.

Programul „Casa Verde 2023” este deschis pentru orice cetățean român care deține o locuință și își dorește să investească într-un sistem fotovoltaic. Fondurile alocate de AFM vor acoperi o parte semnificativă din costurile de instalare ale sistemului fotovoltaic, astfel încât beneficiarii să poată profita de avantajele energiei solare fără să suporte întreaga cheltuială.

Procedura de aplicare pentru acest program este simplă și transparentă. Persoanele interesate trebuie să depună o cerere la Administrația Fondului pentru Mediu, împreună cu documentele necesare pentru a dovedi eligibilitatea. După verificarea documentației, beneficiarii vor fi selectați și vor primi finanțarea pentru proiectul lor.

Pentru a afla dacă locuința dvs. este eligibilă pentru programul „Casa Verde 2023”, vă invităm să completați formularul disponibil la următorul link: bit.ly/3BnEUns

Cu stimă,

Echipa Sunmarket

 

 


Copyright 2022 - Ziarul Ialomița - All Rights Reserved