Producători de semințe și utilaje agricole de renume vot fi prezenți la FarmConect România – Târgul Agriculturii Românești de la Slobozia

Târgul FarmConect România – Târgul Agriculturii Românești este organizat de Forumul Asociația Producătorilor de Porumb din România (FAPPR) cu sprijinul Primăriei Slobozia și Libramont, în calitate de partener tehnic.

Când?

31 august-3 septembrie 2023

Unde?

Slobozia, inima Bărăganului. Bărăganul motorul agriculturii românești.

SONY DSC

* Locație ușor accesibilă, situată lângă parcul industrial IMM Slobozia, pe drumul național Slobozia – Brăila;

* 6 hectare de teren format din covor vegetal natural, alocat în exclusivitate expozanților Târgului FarmConect Romania;

* Parcare generoasă (aprox. 2ha) pavată și cu acces direct din drumul național.

* Alei pietruite, îngrijite și frumos amenajate, infrastructură proprie de acces in perimetrul târgului pentru amenajarea spațiului expozițional contractat.

* Un Centru de Conferințe Multimedia dedicat workshop-urilor FarmConect, conferințelor de presă, întâlnirilor live și activărilor partenerilor.

* O replică la scară redusă a singurului Muzeu al Agriculturii Românești care se află la Slobozia

Pentru cine?

De la fermieri pentru fermieri și consumatori

De ce?

Din nevoia de a pune în valoare particularitățile lanțului alimentar.

Cele mai moderne tehnologii și utilaje agricole la FarmConect România!

Târgul Agriculturii Românești este evenimentul care servește drept platformă pentru fermieri, producători, furnizori și experți din industrie pentru a conecta și a explora cele mai recente tendințe și progrese în agricultură. Producătorii și comercianții de utilaje agricole pe care îi vei întâlni la FarmConect România în perioada 31 august – 3 septembrie, în cadrul Târgului Agriculturii Românești: AgroConcept, AMAZONE, Dicor Land – Utilaje Agricole, Kelly, NHR Agropartners, Drone Agricole Riagro, Romagra Utilaje Agricole, Tehnoland, Titan Machinery România și Vanina vin să se întâlnească cu toți fermierii profesioniști.

Aici este locul unde poți vedea cele mai noi tehnologii necesare pentru a obține performanță în agricultură!

Producătorii de semințe cu experiență la ediția 2023 a FarmConect România

Cele mai apreciate companii de pe piața semințelor și a produselor de protecție a culturilor sunt prezente la FarmConect România. Te invităm să descoperi alături de tine primii expozanți ai Târgului Agriculturii Românești: ADAMA Romania, Aectra Agrochemicals, Axereal, Bayer România, Corteva Agriscience, FMC Agro Romania, Innvigo Agro Romania, ITCseeds, KWS România, Lidea Romania, Nufarm Romania.

Cui nu-i plac produsele tradiționale românești?

Cunoaște povestea producătorilor locali la FarmConect România! Produsele gustoase, de înaltă calitate și sigure sunt cele pe care le veți întâlni, gusta și iubi la Târgul Agriculturii Românești, unde toți expozanții vă așteaptă să cunoașteți și să explorați împreună ce înseamnă tradiția românească.

FAPPR – Mândru că sunt fermier este o asociație profesională formată din producători agricoli si reprezentanți ai lanțului profesional de porumb din România. Face parte din Confederația Europeană a Producătorilor de porumb (CEPM), alături de cele mai mari țări producătoare de porumb din Europa. Obiectivul său principal este furnizarea de expertiză tehnică și comunicarea economică și profesională pentru membrii și organizațiile profesionale ale fermierilor din România.

 


Copyright 2022 - Ziarul Ialomița - All Rights Reserved