„Primele șase luni ale acestui an au adus cea mai mare creștere de prețuri din ultimii 13 ani!”

Raluca Dumitrescu, deputat PSD de Ialomița:

Primele șase luni ale acestui an au adus cea mai mare creștere de prețuri din ultimii 13 ani!”

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Raluca Dumitrescu, deputat PSD de Ialomița, critică dur Guvernul Florin Cîțu pentru lipsă de umanitate, de nepăsarea pe care o afișează față de români și îl somează „să coboare în lumea reală” pentru a vedea cum stau lucrurile. Mai multe decât atât, aceasta îi cere să adopte măsuri urgente prin intermediul cărora să-i ajute pe cei care nu mai pot sau nu vor mai putea să facă față scumpirilor.

Primele șase luni ale acestui an au adus cea mai mare creștere de prețuri din ultimii 13 ani! PSD somează Guvernul Cîțu și pe liderii coaliției de guvernare să coboare în lumea reală! Și să dea dovadă de măcar o fărâmă de umanitate și să ia decizii de urgență prin care să-i ajute pe cei care nu mai pot/nu vor mai putea să facă față scumpirilor”, scrie parlamentarul pe pagina sa de socializare.

Deputatul PSD de Ialomița este de părere că adoptarea legii consumatorului vulnerabil este imperios necesară, subliniind totodată că partidul din care face parte a avertizat că o liberalizare a pieței energiei, fără pregătirile necesare, va naște monștri.

PSD a avertizat că liberalizarea pieței energiei, fără pregătirile necesare, naște monștri. A avut dreptate, încă o dată! Toate prețurile cresc nestăvilit și lovesc în puterea de cumpărare, ca urmare a sarabandei de scumpiri din zona utilităților esențiale, respectiv energie electrică, gaz, combustibil”, a conchis Raluca Dumitrescu.

 

 


Copyright 2022 - Ziarul Ialomița - All Rights Reserved