Primăria Comunei Roșiori: Anunț public privind depunerea solicitării de emitere aviz SGA

Aceasta informare este efectuată de Primaria Comunei Roșiori, județul Ialomița, cu sediul in strada Tineretului nr. 2, ce intentioneaza să solicite de la Sistemul de Gospodarire a Apelor Ialomița, str. Mihai Viteazul, nr.1, aviz de gospodarire a apelor pentru proiectul „Branșarea gospodăriilor la sistemul de alimentare cu apa și stație de tratare in comuna Roșiori, județul Ialomița”.

În cadrul proiectului este prevazută montarea de branșamente individuale din conducte de polietilenă de înaltă densitate cu PN 6 barm, pozate subteran sub limita de ingheț, pe pat de nisip, având diametrul de 25 mm și realizare stație de tratare cu treapta de deferizare-de magnetizare pentru debitul de calcul QIC=8.00l, inclusiv clădire, platformă și cămin de vane.

Această solicitare de aviz este conformă cu prevederile Legii apelor nr. 107/1996, cu modificările și completările ulterioare.

Persoanele care doresc să obțină informații suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodărire a apelor pot contacta solicitantul de aviz la adresa mentionată sau la S.G.A. Ialomița, Str. Mihai Viteazul, nr.1, Tel. 0243230439.

 


Copyright 2022 - Ziarul Ialomița - All Rights Reserved