Primar cu acte în regulă la Miloșești!

* Dumitru Trifu (USR-Plus) a depus jurământul! * Au depus jurământul 10 consilieri locali validați de instanță (4 USR-Plus, 3 PNL, 2 Pro România, 1 PSD, 1 ALDE) * Un consilier supleant pe lista USR-Plus va depune jurământul în ședința următoare a CL Miloșești

Noul primar al comunei Miloșești, Dumitru Trifu, ales pe listele Alianței USR-Plus la alegerile locale din 27 septembrie 2020, a depus oficial jurământul pentru primul mandat în fruntea acestei comunități. Cu această ocazie a fost constituit și noul Consiliu Local al comunei. Lucrările ședinței au fost conduse de cel mai în vârstă dintre consilierii locali, Stela Săvulescu, și de doi dintre cei mai tineri aleși locali, respectiv Popescu Valentin Nicolae și Virgil Cipu.

Instanța a validat 10 din 11 consilieri locali, urmând ca celălalt să fie desemnat de pe lista supleanților. Astfel, componența Consiliului Local Miloșești este 4 consilieri din partea Alianței USR-PLUS, 3 PNL, 2 PRO România, unul din partea PSD și un consilier din partea ALDE. Cel de-al 11 consilier local, supleant de pe lista Alianței USR-Plus va fi validat la prima ședință a Consiliului Local Miloșești.

După depunerea jurământului, primarul Dumitru Trifu le-a mulțumit locuitorilor comunei pentru votul acordat, ocazie cu care a amintit că printre prioritățile sale se regăsesc continuarea proiectelor începute pentru dezvoltarea infrastructurii din comună, dar și cele de mediu.

(…) Îi felicit pe toți contracandidații mei care au muncit în această campanie electorală. Consider că acest consiliu local este unul complex și complet și spun acest lucru pentru că este format din reprezentanți ai tuturor partidelor participante la competiția electorală, iar aceștia reprezintă diferite domenii de activitate (…) Îmi pun bazele în acest consiliu și sper să ne ajutăm reciproc pentru bunul mers al comunității. Prioritățile mele în ceea ce privește dezvoltarea se referă la preluarea și continuarea tuturor proiectelor pe care le voi găsi în primărie, iar în viitor voi încerca să mă aplec asupra mediului, deoarce avem mari presiuni în această direcție. Voi pune accent pe înființarea de perdele forestiere, care sunt ușor de înființat și care sunt practice pentru localitatea noastră!”, le-a transmis noul primar al comunei Miloșești tuturor consilierilor prezenți la ceremonia de constituire.

 


Copyright 2022 - Ziarul Ialomița - All Rights Reserved