Posturi vacante de ofițeri, subofițeri și soldați profesioniști

În perioada următoare, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Barbu Catargiu” al judeţului Ialomiţa cu sediul în Municipiul Slobozia, str. Lacului, nr.23, scoate la concurs 42 de posturi vacante de ofițeri, subofițeri și gradați profesioniști, după cum urmează:

  • ofițer principal I, la compartimentul Secretariat Tehnic Permanent al Comitetului pentru Situații de Urgență – Centrul Operațional;

  • ofițer specialist II, la compartimentul Prevenirea Riscurilor Profesionale și Protecția Lucrătorilor – Serviciul Reurse umane;

  • ofițer specialist I, la Serviciul Pregătire pentru Intervenție și Reziliența Comunităților ;

  • subofițer tehnic principal, la Serviciul Comunicații și Tehnologia Informației;

  • subofițer tehnic principal, la compartimentul Intendență – Serviciul Logistic.

  • subofițer tehnic principal, la compartimentul Patrimoniu imobiliarEchipa de întreținere și reparații imobile – Serviciul Logistic;

  • recrutare și selecție în vederea angajării în corpul soldaților profesioniști, pentru următoarele 36 posturi de soldat profesionist (servant) prevăzute în cadrul subunităților de intervenție: Detașamentul de Pompieri ”Slt. Gabriel Boitan” Slobozia (6 posturi), Stația de Pompieri Țăndărei (8 posturi), Detașamentul de Pompieri Urziceni (10 posturi) și Stația de Pompieri Fetești (12 posturi).

IMPORTANT! Documentele necesare pentru înscrierea la concursuri se depun în perioada 27.06.2022 – 17.07.2022 inclusiv (ora 15.00).

Cererile de înscriere la concurs vor fi adresate inspectorului șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Barbu Catargiu” al județului Ialomița, împreună cu CV-ul, copia actului de identitate și declaraţia de confirmare a cunoaşterii şi acceptării condiţiilor de recrutare se transmit SCANAT la adresa de e-mail cariera@isujialomita.eu, preferabil în format PDF (atașamentele trebuie să nu depășească dimensiunea de 20 Mb.), până în data de 17.07.2022 (inclusiv), ora 15.00.

Candidaţii care depun cererile de înscriere la concurs (vor menționa funcția pentru care solicită înscrierea), copia actului de identitate, CV-ul și declaraţia de confirmare a cunoaşterii şi acceptării condiţiilor de recrutare la adresa de e-mail: cariera@isujialomita.eu, în intervalul alocat pentru înscriere, vor primi un e-mail de confirmare a înscrierii prin care li se va comunica un cod unic de identificare în baza căruia se pot identifica în anunţurile postate ulterior, referitoare la rezultatele etapelor concursului.

Celelalte documente constitutive ale dosarului de recrutare, vor fi transmise în format SCANAT, în volum complet, preferabil în format PDF (atașamentele trebuie să nu depășească dimensiunea de 20 Mb.), la adresa de e-mail cariera@isujialomita.eu, până în data de 24.07.2022 (inclusiv), ora 15.00. Documentele depuse se denumesc corespunzător, în funcție de conținutul acestora (ex. copie C.I., copie documente studii, copie certificat naștere candidat, etc.).

Alte date şi informaţii suplimentare cu privire la organizarea concursului şi depunerea documentelor se mai pot obţine şi în timpul programului normal de lucru la Serviciul Resurse Umane al inspectoratului, 0243/232396, int. 27.008, 27.131 în zilele lucrătoare între orele 08.00-14.00 sau pe pagina de internet a instituției (www.isujialomita.eu).

 


Copyright 2022 - Ziarul Ialomița - All Rights Reserved