Polițista din Țăndărei care a reclamat că i s-a furat stația din fișet a găsit-o … pe fișet

 

În data de 6 februarie, o polițistă din cadrul Poliției orașului Țăndărei, mai exact de la Serviciul de Siguranță și Ordine Publică, a reclamat șefilor săi că cineva i-a furat stația de emisie-recepție din fișetul aflat în interiorul Postului de Poliție. Acesta era încuiat cu un lacăt clasic, iar când omul legii a vrut să-și ia stația a constat că lipsește. Cum lacătul era încuiat, a dus la bănuiala că s-ar fi folosit chei potrivite pentru a se deschide fișetul. Speriată că cineva ar putea să-i facă rău, polițista și-a alertat superiorii care au deschis o anchetă în acest caz.

La câteva ore distanță, după multe hârtii întocmite, declarații lungi și căutări amănunțite, misterul a fost dezlegat, iar stația a apărut ca și când nici n-ar fi dispărut, aceasta fiind descoperită … deasupra fișetului cu pricina.

Reprezentanții Poliției ne-au declarat că, cel mai probabil, polițista ar fi pus-o deasupra fișetului și a uitat-o acolo.

Întrucât este o situație penibilă în care s-a aflat un om al legii, mai ales că informația a apărut și în spațiul public, superiorii acestuia nu au stabilit încă dacă îi vor aplica sau nu vreo sancțiune. Și dacă, totuși, a fost o glumă proastă venită din partea … colegilor!

 

 

 


Copyright 2022 - Ziarul Ialomița - All Rights Reserved