Poate doar un vaccin!

 

Dan Elias

Anca Dragu, al doilea om în stat, militează pentru dărâmarea zidului ce înconjoară parlamentul. Sper din tot sufletul să se găsească cineva cu un gram de minte care să o tragă de mânecă pe această cuconiță. Nu i-a spus nimeni că algoritmul și negocierea lui orban au făcut-o ceea ce este acum? Nimic altceva! Ei îi trebuie „deschidere”? Vai de mama noastră, unde am putut să ajungem!! Mi-ar fi fost rușine să gândesc o astfel de inepție! Mi-ar fi fost rușine de miile de oameni care l-au ridicat. Mi-ar fi fost rușine de sutele de mii de copii pentru care nu s-au găsit bani de alocații, dar se găsesc pentru dărâmat. De construit ceva, acolo un coteț de găini, nu vă interesează! Voi doar cu dărâmatul? Eu vă spun prietenește. La ceea ce văd și aud în jurul meu, o să aveți nevoie de garduri și încă dintre cele mai sănătoase! Unde o să vă ascundeți când perdeaua de fum se va risipi? Când cei de dincolo de „gard” vor înțelege că nu sunteți decât niște neica-nimeni, fără suflet, fără inimă și fără minte!

Îmi este din ce în ce mai greu să vă suport. Mi-e rușine de rușinea voastră, de mediocritatea galopantă pe care o afișați ca titlu de glorie, de prostiile și nimicurile cu care vă ocupați .. ca să păreți ocupați!

Înfierarea „gardului comunist” îmi reconfirmă credința că nu covidul este problema noastră. Dar cum nu s-a inventat încă un test rapid de depistare și nici nu ne doare nimic, mergem înainte ca și cum am fi sănătoși tun!

Nu i-a durut nimic nici pe cei peste 600 de profesori care au participat de curând la un curs de .. numerologie, recomandat de chiar instituțiile de învățământ. Au învățat acolo că „știința fără artă e lucru dracovesc. Așa a ajuns și educația. A ajuns un lucru dracovesc. Voi creați ciumpalaci care nu sunt buni la nimic”. Sau; „Înainte îl pregătea mama pe băiețel ca pe un viitor soldat. Acum pentru ce îl pregătim? .. Diferența dintre el și o fată e doar că el are penis.”

Restul este doar .. vibrație. Vibrație și zâmbetul lui vlad voiculescu, cică ministrul sănătății, zâmbet de .. băiețel pierdut într-o discotecă.

Dacă suntem asimptomatici, nici nu știm că avem .. boala și nici nu există șanse să ne mai facem bine.

Poate doar un vaccin!

 

 


Copyright 2022 - Ziarul Ialomița - All Rights Reserved