PERCHEZIȚII ÎN URZICENI

* Peste 1600 de articole pirotehnice și 1500 de suluri de material textil deținute ilegal au fost descoperite ieri de polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Urziceni, în urma a 3 percheziții domiciliare.

La data de 30 decembrie, poliţiştii ialomițeni, cu sprijinul jandarmilor din cadrul I.J.J. Ialomița, au pus în executare trei mandate de percheziție domiciliară în municipiul Urziceni, la persoane bănuite de operațiuni fără drept cu articole pirotehnice. În urma perchezițiilor efectuate, poliţiştii au descoperit și identificat la două dintre locații 1691 de obiecte de distracție cu conținut pirotehnic, ce ar fi fost deținute fără drept, în vederea comercializării, reprezentând cantitatea de aproximativ 17 kilograme de articole pirotehnice. Întreaga cantitate a fost ridicată pentru continuarea cercetărilor, urmând ca, la finalizarea acestora, să fie propusă soluție legală prin unitatea de parchet competentă.

La cea de-a treia adresă polițiștii au identificat cantitatea de 1.500 de suluri de materiale textile, pentru care persoana care le deținea nu a putut prezenta documente legale de proveniență.

Percheziţiile au fost desfăşurate cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Ialomița.

 

 


Copyright 2022 - Ziarul Ialomița - All Rights Reserved