Pe ultima sută de metri a guvernului Câțu, Robert Viorel Chioveanu cade… de pe cracăictimă interimarului Câțu

Candidat pe prima poziție la Senat din partea PNL Ialomița, Robert Viorel Chioveanu a fost dat afară de premierul interimar Florin Cîțu

Candidatul aflat pe prima poziție la Senat din partea organizației județene a PNL Ialomița la alegerile parlamentare din toamna anului trecut, Robert Viorel-Chioveanu a fost pus pe liber. Decizia de eliberare din funcția de președinte (cu rang de secretar de stat) al Autorității Naționale Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA) a fost semnată de premierul interimar Florin Cîțu și publicată în Monitorul Oficial din data de 17 noiembrie 2021.

Înainte de a fi „uns” președinte, Robert Viorel Chioveanu a lucrat în cadrul ANSVSA, în perioada 2012-2016, când a ocupat funcția de șef serviciu. Potrivit CV-ului său, acesta a fost și director la ANSVSA, pentru doar o lună, în perioada septembrie 2016-octombrie 2016.

Fostul președinte al Autorității Naționale Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor este de profesie medic veterinar, fiind absolvent al Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară „Facultatea de medicină Veterinară” din București.


Copyright 2022 - Ziarul Ialomița - All Rights Reserved