Patru elevi și doi angajați din învățământul ialomițean, confirmați pozitiv cu SARS-Cov-2

 

Nici nu au început bine cursurile celui de-al doilea semestru al anului școlar că deja șapte clase au activitatea suspendată din 15 februarie, urmare a confirmării pozitive cu virusul COVID-19 a patru elevi și doi angajați din învățământul ialomițean.

Situația epidemiologică a fost comunicată de Inspectoratul Școlar Județean Ialomița, pentru perioada 8-14 februarie, care monitorizează dinamica scenariilor de funcționare a unităților de învățământ preuniversitar din județ.

Doi dintre elevii confirmați pozitiv au fost descoperiți la o unitate de învățământ din Țăndărei, unul la o școală din Urziceni, iar cel de-al patrulea este un copil din Slobozia, înscris la Grădinița „Piticot”. În ceea ce privește cele două cadre didactice, una predă la școala din comuna Bărbulești, iar cealaltă la școala gimnazială din Ion Roată.

În toate cele 7 clase au fost suspendate cursurile.

ULTIMA ORA. Miercuri, 17 februarie, Inspectoratul Școlar Ialomițas anunță că la Școala generală Sf. Gheorghe cinci elevi (patru de clasa a IV-a și unul de clasa a II-a) au fost testați pozitiv. Cursurile se suspendă și copiii se întorc la cursurile online.

 

 


Copyright 2022 - Ziarul Ialomița - All Rights Reserved