Partidul Ialomițenilor a fuzionat cu PNL

 

Printr-o hotărâre a Biroului Permanent Județean interimar al Partidului Național Liberal s-a decis fuziunea prin absorbție cu Partidului Ialomițenilor. Astfel, 1600 de membri PI se „întorc la matcă”. Decizia președintelui Partidului Ialomițenilor, Ion Drăgușin, primar al comunei Bucu, vine ca urmare a schimbării care a avut loc la conducerea organizației județene a PNL Ialomița.

Și membrii Partidului Ialomițenilor au votat în unanimitate această fuziune despre care președintele Ion Drăgușin, primar al comunei Bucu, a spus că este un proces laborios, care trebuie trecut prin instanțe și care va mai dura.”

(…) Noi am fost considerați un partid mic, căruia nimeni nu i-a dat șanse, dar am rezistat și rezistam în continuare. Schimbările survenite la nivelul conducerii organizației județene a PNL ne-au determinat să ne întoarcem (…) Fuziunea este un proces laborios, un proces care trebuie trecut prin instanțe și care va mai dura, dar cel mai important este că astăzi, membrii Partidului Ialomițenilor vor susține candidații PNL pentru Parlamentul României (…) Am părăsit PNL în urmă cu câțiva ani din cauza unei persoane de la nivel județean și a alteia de la nivel central, Tinel Gheorghe, respectiv Vasile Blaga, pe vremea când era co-președinte al PNL Ialomița, via PDL. Pe parcurs, unii dintre colegi care au fost alături prin 2016 au părăsit corabia, și au făcut-o numai din interes strict personal”, a explicat Ion Drăgușin, care „probabil” va primi o funcție de vicepreședinte în cadrul BPJ al PNL Ialomița.

 


Copyright 2022 - Ziarul Ialomița - All Rights Reserved