ORDINE DE PROTECȚIE PROVIZORII LA GRIVIȚA ȘI FETEȘTI

Polițiștii ialomițeni au emis în ultimele 2 și 3 ianuarie două ordine de protecție provizorii, pe numele a doi bărbați de 44 și 52 de ani.

Și-a înjunghiat soția cu… briceagul

În primul caz, la data de 1 ianuarie polițiștii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Griviţa au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie ar fi fost agresată de soțul său. Polițiștii au stabilit că bărbatul de 52 de ani, din comuna Grivița ar fi înjunghiat-o pe soția sa, de 45 de ani, cu un briceag, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi, în timp ce femeia se afla la domiciliul unei rude în comuna Grivița.

Un feteștean de 47 de ani și-a agresat… concubina

În ziua următoare, în jurul orei 17 polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Fetești au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie de 47 de ani din municipiul Fetești ar fi fost agresată de concubinul său, un bărbat de 44 de ani. În urma verificărilor s-a stabilit că între cei doi ar fi izbucnit un conflict spontan pe fondul consumului de băuturi alcoolice, în urma căruia bărbatul ar fi lovit-o și amenințat-o pe femeie în timp ce se aflau la domiciliul comun din municipiul Fetești.

*

În ambele cazuri polițiștii au întocmit formularul pentru evaluarea riscului iminent asupra vieții și integrității victimelor, reieșind faptul că se impune emiterea unor ordine de protecție provizorii. Pe numele bărbaților au fost emise ordine de protecție provizorii, pentru o perioadă de 5 zile, fiind de asemenea întocmite dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „violență în familie”.

 


Copyright 2022 - Ziarul Ialomița - All Rights Reserved