Odată cu deschiderea școlilor, deputatul Ștefan Mușoiu îi … urechează pe guvernanți

 

Într-o postare pe pagina de facebook, deputatul PSD Ștefan Mușoiu se arată îngrijorat de cum a început cel de-al doilea semestru al anului școlar. Acesta critică lipsa de preocupare a Ministerelor Sănătății și Educației despre care spune că „au transformat actul firesc de învățământ clasic într-o provocare constantă pentru toți protagoniștii lui.”

În <<România lucrului bine făcut>>, semestrul al II-lea al anului școlar a debutat sub auspicii sumbre atât pentru elevi, cât și pentru profesori și familiile acestora. Total nepregătite din punct de vedere organizațional și logistic, Ministerul Educației și cel al Sănătății au transformat actul firesc de învățământ clasic într-o provocare constantă pentru toți protagoniștii lui”, a scris acesta pe pagina de socializare.

Parlamentarul face vorbire și despre promisiunile neonorate ale guvernanților de a vaccina toate cadrele didactice și a testa elevii.

Cadrele didactice nu au fost vaccinate, așa cum au promis guvernanții, și nici testate, la fel și elevii. Îmi exprim nemulțumirea și îngrijorarea, în același timp, față de lipsa de preocupare pentru îmbunătățirea siguranței sanitare în școli. Din cauza dezinteresului oficialilor responsabili și a haosului generalizat din sistemul de învățământ, singura posibilitate de protejare a sănătății copiilor și a dascălilor rămâne grija individuală, manifestată de fiecare persoană în parte pentru protejarea sănătății proprii și a celor din jur!”, a conchis parlamentarul de Ialomița.

În final, transmite un mesaj de încurajare tuturor elevilor și cadrelor didactice.

Eu le doresc tuturor elevilor, în special celor ialomițeni, dar și profesorilor, un an școlar cu multe relizări și cât mai puține impedimente. Este necesar ca atingerea unor noi standarde de performanță să redevină principalul obiectiv, astfel încât viitorul generațiilor actuale de copii și adolescenți să nu fie nici măcar parțial compromis!”


Copyright 2022 - Ziarul Ialomița - All Rights Reserved