O nouă generație de antrenori cu Licența C – UEFA în județul Ialomița!

Astăzi pe stadionul 1Mai din Municipiul Slobozia o nouă generație de viitori antrenori a absolvit cu brio cursurile pentru obținerea Licenței C-UEFA.

În prezența domnilor Marius Florin Vișan și Gheorghe Daniel-coach educatori în cadrul Școlii Federale de Antrenori, toți cei 17 cursanți înscriși au sustinut astăzi examenul final.

Printre aceștia am regăsit foști sau actuali jucători de fotbal, dar și aspiranți în ale antrenoratului.

Tuturor celor prezenți, deopotrivă elevi și profesori, le transmitem cele mai sincere felicitări și mult succes în provocările viitoare!

Conducerea AJF Ialomiţa este întotdeauna deschisă către noi experiențe educaționale și va susține în continuare nivelul de competență în fotbalul ialomițean, al tuturor membrilor afiliați dar și al celor ce doresc să se dezvolte profesional.

Pe această cale adresăm mulțumiri tuturor celor care au condus spre această reușită și aici evidențiem pe domnul președinte al clubului Unirea Slobozia, Ilie Lemnaru, pentru că ne-a pus la dispoziție terenul principal al bazei sportive și grupele de juniori din cadrul clubului, coordonate de domnii antrenori Cristea Adrian și Topor Bogdan, echipelor de juniori CF Abatorul Slobozia și ACS Gheorghe Lazăr coordonate de domnii profesori Florea Mihai și Chițoiu Marius.

Nu în ultimul rând mulțumim și domnului Claudiu Munteanu pentru faptul că ne-a pus la dispoziție în mod gratuit terenul sintetic cunoscut “La Balon”!

Mai buni împreună, mai departe pentru fotbal!

AJF Ialomița

 


Copyright 2022 - Ziarul Ialomița - All Rights Reserved