Noră cu năbădăi

* Polițiștii ialomițeni au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele unei femei de 47 de ani, din localitatea Ivănești, care și-ar fi lovit socrul.

La seara zilei de 16 aprilie, pe la ora 21, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Slobozia au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat din localitatea Ivănești este lovit de nora sa. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că la domiciliul acestora a izbucnit un conflict spontan în urma căruia femeie de 47 de ani și-ar fi lovit socrul. Bărbatul a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Slobozia pentru îngrijiri medicale. S-a procedat la întocmirea formularului pentru evaluarea riscului iminent asupra vieții și integrității victimei, reieșind faptul că se impune emiterea unui ordin de protecție provizoriu. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „violență în familie”.


Copyright 2020 - Global Marketing - All Rights Reserved                                                                                   Politica cookie                          Politica de confidentialitate