Noaptea bibliotecii

Biblioteca Județeană ”Ștefan Bănulescu” Ialomița a organizat vineri, 29 septembrie a.c, la Filiala MB 20 a bibliotecii, o nouă ediție a evenimentului „Noaptea bibliotecii”.

Sub titlul “BIBLIOTECA – SUNET – IMAGINE – CULOARE”, cea de-a XIV-a ediție a Nocturnei Bibliotecilor a oferit utilizatorilor o varietate de programe și activități legate de această tematică.

Timp de opt ore, în intervalul orar 16.00-23.00, filiala bibliotecii și-a deschis larg porţile pentru cititorii de toate vârstele. Aceștia au fost invitați să ia parte la activitățile organizate cu scopul de a promova lectura, de a face cunoscută biblioteca și serviciile acesteia.

Împreună cu elevii clasei a VIII-a A, coordonați de doamna profesor Bordei Veronica de la Școala Gimnazială nr 3 Slobozia, am învățat cu toții cum se face un slime în cadrul atelierului ”How to make slime”. După terminarea activității, copiii, dar și adulții, au fost invitați să participe la Concursul de cultură generală ”Cine știe, câștigă o carte”, fiecare răspuns corect fiind recompensat cu o carte oferită de Biblioteca Județeană ”Ștefan Bănulescu” Ialomița.

Pe lângă toate aceste activități, cei care au trecut pragul bibliotecii au mai putut afla din discuțiile cu bibliotecarii despre tainele meseriei lor.

Vali Șerban,

documentarist Biblioteca Județeană ”Ștefan Bănulescu” Ialomița


Copyright 2022 - Ziarul Ialomița - All Rights Reserved