„Niciun medicament din lume nu vindecă vreo boală”!

* Unul dintre primii cinci diagnosticieni din lume, medicul naturopat de origine română Cristian Răchitan, a făcut mai multe declarații într-una din vizitele sale frecvente în România. Celebru în S.U.A., dr. Cristian Răchitan, căruia îi calcă pragul cabinetului miliardari, vedete ca Barbra Streisand sau Mel Gibson și politicieni celebri, spune că „niciun medicament din lume nu vindecă vreo boală”, explicând totodata că stresul este a doua cauză a îmbolnăvirilor (Redacția ART EMIS ACADEMY)

Niciun medicament din lume nu vindeca vreo boală, este o noțiune total greșită. Un medicament compensează, ajută corpul să ducă boala, dar nicidecum nu vindecă. De exemplu, o persoană care are hipertensiune arterială ia medicamente toata viața și cu timpul trebuie să creasca doza medicamentelor pentru că cele pe care le-a luat anul trecut, acum nu mai lucrează, trebuie să ia unele mai puternice. De ce? Pentru că între timp boala aevoluat, a avansat.

Medicul încă nu a învățat să vindece o boală pentru că știința medicală nu știe să vindece boala – mă refer la partea bio-chimică – știe doar să te ajute să duci boala mai suportabil, să ajute corpul să facă față bolii respective, dar nicidecum s-o vindece.

Medicamentele au devenit atât de agresive iar efectele lor negative sunt atât de mari, încât te tratezi de una și creezi alte două boli. Ca să neutralizezi simptomatologia celor două boli noi pe care le creezi trebuie să iei alte doctorii, care crează alte boli. Și intri într-un lanț, care este ingrozitor de complicat…

Orice afecțiune are întotdeauna două cauze, niciodată una singură. Intotdeauna, cea de-a doua cauză este stresul, iar cauza primară o constituie anormalitățile, în general la nivelul structurii.

Stresul este jumătate din absolut orice boală, poate uneori chiar mai mult. Simplu, am spus mai înainte, încearcă să faci ceea ce trebuie să faci, nu ceea ce vrei să faci. Vezi ceea ce simți că te implinește, ce simți că-ți place, ceea ce simți că este bine pentru tine. Atunci nu te stresezi și îți ,protejezi sănătatea.

Dr. Cristian Răchitan, SUA

ART EMIS ACADEMY

 


Copyright 2022 - Ziarul Ialomița - All Rights Reserved