Neamuri proaste

Voi realizați în ce țară trăiți!? În țara lui buhnici, numai „țâțe și buci”, după dorința lui plină de salivă. Săracul! Ați ascultat știri de la acest .. golănaș. Ați crezut poate că vă vorbește un bărbat, nu un „labagistus ofticosus”. Doamne ferește! Soția lui se bucură că este o „minoră” nemuritoare, ca să-i facă libidinosului pe plac. Lui îi trebuie .. piele și cât mai întinsă. Pentru el femeia este un obiect de distracție între două beri și un râgâit. Nu pot să-mi ascund scârba! Și apoi, de ce era necesar ca presa să mediatizeze grohăiturile lui!? Mîine vom putea avea surpriza să avem emisiuni pe tema scriitorilor de pereți în wc-urile publice! Asta e țara! Tărâmul unde gunoaiele plutesc pe apa cristalină a râurilor.

Voi realizați în ce țară trăiți!? Văgăuna numită institutul de investigare a crimelor comunismului respinge, pe banii noștri, Cenaclul Flacăra și pe Poetul Adrian Păunescu. Plătiți să-și frece menta, adică un fir bleg și zbârcit, incapabili să simtă penibilul și rușinea și mai ales desfigurați de un analfabetism moral, frate bun cu nesimțirea, acești neica-nimeni, ai neantului în care ne-au adus, resping ei tot ce nu înțeleg. Am ajuns o țară de slugi ieftine, printre care mă simt murdar și inutil. Cine sunteți voi să vorbiți în numele meu, al lui și al lor!? Vedeți-vă, mă, de limba pe care o lustruiți de poponețile mai marilor zilei! Pentru asta sunteți plătiți, nu să vorbiți cu ea! Mi-e scârbă! Mi-e tot mai scârbă!

Tagma jefuitorilor … Neamurile proaste ale acestui popor pe care l-ați înrobit pentru trei arginți și-o țâță cu pielea întinsă, vorba lui buhnici.

Oare ne mai trezim? Sau ne dau iar douăzeci și cinci de bani și le pupăm mâna?


Copyright 2022 - Ziarul Ialomița - All Rights Reserved