Minori depistați de polițiști conducând autoturisme pe drumurile publice

În noaptea de 15/16 iulie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Nr.6 Ion Roată au observat în trafic pe raza comunei Manasia un autoturism ce avea o deplasare sinuoasă.

Cu ocazia controlului efectuat s-a constatat faptul că șoferul autoturismului este un minor în vârstă de 14 ani, din comuna Bărbulești, care se afla singur în autoturism și care a precizat polițiștilor că ar fi sustras autoturismul de la domiciliu. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere” și „furtul în scop de folosință”.

În cursul aceleiași nopți, în jurul orei 3:00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control un autoturism ce se deplasa pe drumul public DJ 201A în interiorul comunei Adâncata. Cu ocazia legitimării și verificării în bazele de date s-a constatat că șoferul este un minor în vârstă de 17 ani, din orașul Voluntari, și nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „Conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

 

 

 


Copyright 2022 - Ziarul Ialomița - All Rights Reserved