Miercuri, 7 iunie 2023, Muzeul Național al Agriculturii: EXPOZIȚIA ABSOLVENȚILOR

Miercuri, 7 iunie 2023, la Muzeul Național al Agriculturii va fi vernisată EXPOZIȚIA ABSOLVENȚILOR, de la Liceul de Arte „Ionel Perlea” Slobozia, Atelierul de Arte Decorative – Tapiserie și Atelierul de Arhitectură, în care regăsim o lume liberă, unde fiecare lucrare își are regulile ei, legile ei de organizare, de configurare a energiilor cromatice, compoziționale.

Atelierul de Arte Decorative – Tapiserie se prezintă în expoziție cu lucrări de mari dimensiuni, concepute prin experimentarea trecerii de la bi- la tridimensional, la studiul relației suprafață, volum, obiect, bazat pe calitățile tactile ale materialului specific atelierului – textilul.

În lucrările de competență profesională, elevii de la Atelierul de Arhitectură prezintă locuințe ce satisfac dorințele și nevoile oamenilor de a se putea împărți între activitatea profesională și cea familială, precum și petrecerea timpului liber într-un mediu armonios cu natura înconjurătoare.

Mulți dintre absolvenții expozanți și-au făcut documentarea la Muzeul Național al Agriculturii, unde li s-au deschis noi oportunități și direcții vizuale.

 


Copyright 2022 - Ziarul Ialomița - All Rights Reserved