Mesaj de suflet al lui Ion Nica la Memorialul… „Andreea Nica”

CSM Unirea Slobozia a organizat, cu sprijinul Primăriei Slobozia și al DJTS Ialomița, a doua ediție a Memorialului „Andreea Nica”. Competiția este dedicată memoriei celei care a fost Andreea Nica, portar al CSM Unirea Slobozia în anii 2008-2015, de la a cărei fulgerătoare dispariție au trecut peste șase ani.

Turneul s-a adresat junioarelor 3. Au participat CSM Fetești, Atletic Călărași, CSM Unirea Slobozia, iar pentru a spori frumusețea spectacolului, invitate speciale au fost junioarele 2 de la CSS Slobozia, ale căror rezultate nu au contat în ierarhia finală. După un adevărat maraton handbalistic, CSM Unirea Slobozia, cu victorii pe linie, a cucerit primul loc. Pe locul doi s-a clasat CSM Fetești, iar pe trei Atletic Călărași. S-au acordat și premii individuale: cel mai bun portar Mihaela Constantin (CSM Fetești), golghetera turneului Andreea Ciochinaru (CSM Unirea Slobozia), cea mai tehnică jucătoare Bianca Oprea (CSM Unirea Slobozia).

La competiție a fost prezent și Ion Nica, tatăl Andreei și fost coordonator al secției de handbal a Clubului Sportiv Municipal Unirea Slobozia, din această poziție realizând prima promovare a CSM Unirea Slobozia în Liga Națională. Primarul municipiului Slobozia, Dragoș Soare, i-a înmânat lui Ion Nica o diplomă de Excelență și o plachetă cu Titlu Onorific pentru întreaga activitate depusă în cadrul CSM Unirea Slobozia.

Abia înfrângându-și emoțiile, Ion Nica a spus: „Mulțumesc din suflet tuturor organizatorilor și domnului primar pentru inițiativa de a relua această competiție în memoria Andreei. Fiica mea a pus ochii pe mingea de handbal aici, la Slobozia, sub îndrumarea profesorului Marian Simion. Mă uit la fetele care au evoluat astăzi și îmi amintesc că Andreea avea cam aceeași vârstă când a făcut primii pași în handbal. Vă doresc să fiți sănătoase și să reușiți în tot ce v-ați propus. De la Slobozia au plecat jucătoare care acum evoluează în echipa națională a României. Sunt convins că le puteți călca pe urme, iar o parte dintre voi veți deveni, în viitor, campioane.

 

 


Copyright 2022 - Ziarul Ialomița - All Rights Reserved