Mașinile din Țăndărei înmatriculate în alte state luate la puricat

 

* Polițiștii Serviciului Rutier au desfășurat în ziua de 24 iunie pe raza orașului Țăndărei o acțiune de control în trafic, având ca scop reducerea riscului rutier prin controlul stării tehnice al autovehiculelor înmatriculate în alte state. Au fost aplicate 38 de sancțiuni contravenționale și retrase 15 certificate de înmatriculare.

Echipele de control au verificat autovehicule care au tranzitat orașul Țăndărei, controlând, în special, defecțiunile referitoare la sistemele de frânare și direcție, zgomotul și emisiile poluante, motocicletele sau mopedele ale căror elemente de evacuare au fost modificate, existența și autenticitatea numerelor de identificare, legalitatea montării și utilizării luminilor de altă culoare precum și deținerea inspecției tehnice periodice și valabilitatea acesteia.

Pentru neregulile constatate au fost aplicate 38 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 18.415 lei.

De asemenea, ca măsură complementară, polițiștii au reținut 15 certificate de înmatriculare pentru starea tehnică necorespunzătoare a autovehiculelor și 1 permis de conducere pentru neacordare prioritate pietoni.


Copyright 2022 - Ziarul Ialomița - All Rights Reserved