Marian Pavel și-a dat demisia

 

Ales la scrutinul din 27 septembrie pe listele Partidului Social Democrat în funcția de președinte al Consiliului Județean Ialomița, Marian Pavel a demisionat marți, 3 noiembrie, din funcțiile de senator și Secretar al Biroului Permanent în plenul Senatului României. Acesta a reprezentat interesele ialomițenilor în Parlament timp de două mandate, în perioada 2012-2020.

Cu toate forțele la Consiliul județean Ialomița! Astăzi (n.red.: 3 noiembrie), după opt ani de reprezentare a ialomițenilor în Senat, mi-am dat demisia din funcția de senator și din cea de Secretar al Biroului Permanent în plenul Senatului României. Le mulțumesc tuturor colegilor mei senatori pentru votul de încredere acordat de-a lungul timpului și pentru toate proiectele frumoase, dezbătute și dezvoltate împreună.

De acum înainte, preocuparea și atenția mea sunt la Consiliul Județean Ialomița, într-o nouă echipă, pentru binele ialomițenilor.

În echipă suntem mereu mai buni și mai puternici!”, a transmis Marian Pavel pe pagina sa de socializare.

În aceste condiții, până la alegerile parlamentare din 6 decembrie (dacă nu vor fi amânate) județul Ialomița va fi reprezentat în Senatul României de profesor Valentina – Florentina Vişan (președintele PSD Fierbinți), următorul pe lista PSD Ialomița la alegerile parlamentare din 2016.

X

* Marian Pavel a fost senator ales în Colegiul uninominal 1 din Circumscripția electorală nr. 23-Ialomița în Senatul Romaniei.

* Vicelider al Grupului parlamentar al PSD din decembrie 2012 până în prezent.

* Membru al Comisiei pentru drepturile omului, culte și minorități din noiembrie 2015-prezent

* Membru al Comisiei pentru constituționalitate, libertăți civile și monitorizare a executării hotărârilor Curții Europene a Drepturilor Omului din martie 2014 până în februarie 2015.

* Membru al Comisiei pentru mediu din martie 2015 până în septembrie 2015

* Membru al Comisiei juridice de numiri, disciplină, imunități și validări 2000-2012

* Primar al comunei Gheorghe Lazăr

* Purtator de cuvânt al Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița.

 


Copyright 2022 - Ziarul Ialomița - All Rights Reserved