Marian Pavel, cu ochii pe marile investiții ale județului

Săptămâna trecută, Marian Pavel, președintele Consiliului Județean, a efectuat trei deplasări în teritoriu pentru a vedea la fața locului cum se derulează lucrările la unele din marile investiții ale județului.

O primă descindere a avut loc la Cosâmbești, acolo unde lucrările pentru „Reabilitarea monumentului istoric și de arhitectură Conacul Bolomey” sunt în toi și, nota bene, în grafic. „Se pare că iarna, care se va termina curând, nu a îngreunat avansarea lucrărilor și sunt nerăbdător să văd această lucrare terminată, despre care am convingerea că va deveni un pol cultural al Ialomiței cât și al întregii regiuni”, a declarat președintele Consiliului Județean.

O a doua deplasare a avut loc la Borănești și Coșereni, acolo unde se efectuează lucrările de Modernizare a DJ 201, tronsonul Axintele – Coșereni. Imi amintesc cum arăta acest drum în urmă cu mai puțin de un an și îl vedem cu toții cum este astăzi. Lucrările de asfaltare și cele pentru realizarea trotuarelor (încă în execuție) redau importanța acestui drum de interes regional. M-am întâlnit cu primarii localităților Borănești și Bărcănești și am parcurs împreună segmente din acest tronson de drum, cu scopul verificării și prevenirii din timp a eventualelor erori de execuție. Spre bucuria noastră, am stat de vorbă cu cetățenii care și-au manifestat mulțumirea”, a precizat Marian Pavel.

În fine, luni 21 februarie, Marian Pavel a fost prezent pe șantierul din incinta Spitalului Județean Slobozia, acolo unde se toarnă fundația Blocului Operator, poate cel mai ambitios proiect aflat în derulare anul acesta, investiție care se ridică la 77,1 milioane de lei și va fi finalizată în toamna anului viitor.

 

 

 


Copyright 2022 - Ziarul Ialomița - All Rights Reserved