Marian Neacșu, candidat Pro România – Ialomița pentru Senatul României

 

Blat în Consiliul Municipal Slobozia între PSD și PNL!

S-a văzut clar la ședința Consiliului Municipal Slobozia că mult hulitul blat dintre PNL și PSD reprezintă o realitate în Ialomița! Am atras atenția că cele două partide au o înțelegere secretă și iată că am avut dreptate!

Miza o reprezintă împărțirea banilor municipiului și, probabil, ai județului, între cele două mari partide, care vor să elimine orice competiție și să poată conduce cu rândul pe veci, dacă se poate. Nici nu contează cine conduce, în opinia acestora, atât timp cât ei își împart frățește, chiar dacă împotriva firii, locurile în comisiile de specialitate ale Consiliului local, încercând să elimine prin abuz consilierii Pro România.

Slobozenii care au mers la vot pe 27 septembrie nu au dat majoritatea niciunui partid, iar Pro România urma să fie arbitrul onest și principial al competiției politice, în Consiliul local. Dar PSD-ul de stânga și PNL-ul de dreapta și-au dat mâna, uitând de interesul cetățenilor, cu gândul doar la interesele lor meschine.

După acest blat la lumina zilei, la nici două luni de la alegeri, ce să mai așteptăm de la ei în privința proiectelor de dezvoltare, adoptării bugetului sau legat de investițiile în servicii de calitate în Învățământ, Sănătate și Asistență Socială – atunci vor conta tot interesele lor și mai puțin viața dumneavoastră.

În aceste condiții, noi rămânem singurii care ne vom bate pentru a apăra interesele slobozenilor!

Noi suntem de partea slobozenilor și atât!

Vă invit pe toți să taxați la vot PE 6 DECEMBRIE acest blat și să ALEGEȚI BINE!

Alegeți pe cei mai buni!

Alege candidații Pro România la Senat și Camera Deputaților!

Poziția 1 pe buletinul de vot!


Copyright 2022 - Ziarul Ialomița - All Rights Reserved