Marian Neacșu, candidat Pro România – Filiala Ialomița pentru Camera Deputaților:

 

Carantina este soluția cea mai simplă, când autoritățile nu-și fac treaba

Cine răspunde pentru carantina din Slobozia? Nu ne oferă nimeni nicio explicație? Eu nu am văzut nicio poziție publică a decidenților locali. Nu am văzut NICIUN SET DE SOLUȚII ale administrației locale pentru cetățenii din Slobozia. Carantina nu este soluția corectă pentru cetățeni, este soluția cea mai simplă pentru autorități, atunci când nu-și fac treaba. Este o măsură inutilă fără un program de testare în masă ca să știm cine este infectat și cine nu ! Pentru a putea lua măsuri concrete de la caz la caz, fără să afectăm economia și viața de zi cu zi a tuturor ialomițenilor.

Cred că este cazul ca împreună cu cetățenii din Slobozia să ne gândim la anumite lucruri. De ce în primul val al epidemiei, Slobozia nu a intrat în carantină?

Pentru că atunci s-au luat măsuri administrative:

spălarea și dezinfectarea străzilor din Slobozia;

dezinfectarea spațiilor commune din blocurile de locuințe;

dezinfectarea mijloacelor de transport în comun;

Activitățile din piețe, Obor și Bazarul Municipal se desfășurau (nu erau aruncați producătorii în stradă) cu respectarea măsurilor privind numărul maxim de personae admis precum și cu respectarea măsurilor de igienă.

Acum, după alegerile locale, ce s-a întâmplat? Au rămas autoritățile locale tot cu gândul la alegeri și au uitat de siguranța ialomițenilor? Nu trebuia să fie mai bine pregătite pentru al doilea val? Acestea nu sunt întrebări retorice! Pentru că ele sunt în mintea și pe buzele fiecărui slobozean. Le aude cineva ? Le răspunde cineva ? Este inacceptabil să se ascundă după birouri când Slobozia îndură. Dacă actualii decidenți locali sunt surzi și muți eu vă asigur că nu sunt.

#AlegeBine

#DeParteaIalomițenilor

(Comandat de Pro România Filiala Ialomița, executat de SC IALPRESS SRL, CUI mandatar financiar coordonator 11200008)


Copyright 2022 - Ziarul Ialomița - All Rights Reserved