Maratonul vaccinării în Ialomița a început de „Ziua copilului”!

Începând cu data de 1 iunie, în Ialomița a fost dat startul la maratonul vaccinării. Toți cei interesați și preocupați de reintrarea pe făgașul normalității vieții noastre de zi cu zi sunt invitați de autoritățile județene să se vaccineze în centrele special organizate în acest scop la Slobozia, Amara, Fetești, Țăndărei, Urziceni, Fierbinți- Târg.

Pentru a da un imbold tinerilor, Instituția Prefectului Ialomița, susținută de Consiliul Județean Ialomița, de Direcția pentru Sănătate Ialomița, Primăria Slobozia și primăriile localităților cu centre de vaccinare au organizat o Tombolă cu Premii pentru tinerii cu vârste între 16 și 25 ani. Trebuie să menționăm că adolescenții de 16 și 17 ani trebuie să vină însoțiți de părinți sau tutore legal, deoarece nu sunt încă majori și au nevoie de consimțământul acestora.

Tombola pentru acești tineri constă în 3 telefoane, 3 tablete și 3 laptopuri în valoare totală de 40.000 lei.

Numai împreună putem să ne reîntoarcem la normalitatea și relaxarea cunoscută tuturor de acum un an și jumătate. Viețile tuturor au fost bulversate de situația pandemică în care ne aflăm încă. Om cu om și decizie cu decizie vom reuși să fim iar alături de prieteni, să călătorim, dar cel mai important să fim feriți de gravitatea virusului!

 


Copyright 2022 - Ziarul Ialomița - All Rights Reserved