„Manolo” duce din nou Unirea Slobozia pe val

Unirea Slobozia a învins cu 1-0 în această seară „Campionii Argeș” (nefericită denumire găsită FC Argeș-ului lui Nicolae Dobrin).

Este victoria lui Gabriel Lazăr, „Manolo”, cum îl mângâie juniorii Unirii de fiecare dată când idolii lor joacă pe teren propriu. Nu o spun eu, au spus-o coechipierii lui care la finalul meciului s-au dus și l-au îmbrățișat rând pe rând. Asta am văzut eu la tv. Sunt convins că și Adi Mihalcea, după declarațiile de presă, a făcut la fel.

După o repriză în care parcă am văzut Unirea Slobozia din meciul cu Gloria Buzău din etapa trecută, adică după un joc mediocru, a urmat a doua în care jucătorii noștri au pus stăpânire pe joc. Și răspalata a venit după golul superb înscris cu capul de Gabriel Lazăr, care aduce trei puncte mari Unirii Slobozia și, mai mult, deblochează întreaga echipă după șocul meciului pierdut în ultima secundă la Slatina.

Cert este că asta este echipa pe care și-o doresc slobozenii, una dezinvoltă, dincolo de rezultatul care poate fi mulțumitor sau mai puțin mulțumitor. Adică, spectacol! În această seară spectacolul a avut farmec datorită lui Manolo. Mâine poate fi spectacolul lui Afalna, lui Ekolo, al căpitanului Constantin Toma sau al coechipierilor lor.

Din păcate, sâmbătă nu putem să-i primim pe jucătorii noștri cu aplauze pe stadionul municipal din Slobozia, pentru că vor evolua din nou în deplasare, la Chiajna. Nu este nimic, îi așteptăm acasă cu o victorie pentru a-i putea aplauda … înzecit.

Nicolae TACHE

FOTO: Petronel TUDOR


Copyright 2022 - Ziarul Ialomița - All Rights Reserved