Mai întîi voi, fraierilor, că mie mi-e ruşine

 

Textul de mai jos, nu e o „băşcălie”, ci un pamflet. Pe înţelesul celor de la C.N.A., o creaţie literară. Orice asemănare cu personaje politice din realitate este pur întîmplătoare, dar… adevărată.

(M.D.P.)

Proaspătul Guvern de saltimbanci (formatat pe indivizi care plesnesc de îmbuibare şi analfabetism, cărora le scîrţîie mintea de îi latră cîinii şi pot comunica mai mult prin onomatopee) a decis să strîngă şi mai mult cureaua populaţiei (vorba lui Ciorbea). Debutul lui 2021 aduce cu sine, pe lîngă valul de scumpiri anunţat, o nouă serie de mîrşăvii, restricţii, ordonanţe şi măsuri care vor sufoca şi mai mult aria social-economică, şubrezită la maxim de şocul „pandemiei”, livrată de mondialişti la pachetul de sarcini. Nu mai vorbim de Sănătate şi Educaţie, care, potrivit dorinţei exprimate, cu ceva timp în urmă, de actualul prim-cîț (am vrut să scriu prim-ministru, dar tastele au anticipat funcţia oficială… altfel)  şi-au dat duhul pe altarul covidului.

Salariile şi pensiile au fost îngheţate. Evident, aceste mişcări „strategice” bifate de sataniştii guvernului penalist, au atras după sine primele proteste din an. În ciuda restricţiilor şi declaraţiilor anti-creştine marca bulaiului userist, Sfîntul Crăciun şi Revelionul i-au făcut pe români să uite un pic de apăsări. Ca să pună moţ rădăcinii de gard, acest userist a scos capul din haznaua resetării pîngărind Crăciunul şi pe Hristos,  aşa cum nu a făcut-o nimeni pînă astăzi. Chiar şi Cobra Imperială a privit cu invidie veninul acestui reziduu uman. Intrînd în miezul existenţei, românii au constatat că „aleşii”-culeşii de serviciile globaliste Bill-Sor  vor duce mai departe, prin şiretenie şi trădare, tipul de manipulare şi conflict multiplicat, în dependenţă cu lumea lui Caragiale. Pentru că a venit vorba de Caragiale, mă întreb dacă ăştia care ne conduc ştiu, măcar din considerente anamnetice, că pe 15 ianuarie îl sărbătorim pe geniul Eminescu. Mira-m-aș!

Revenind la ticăitul vremii, realitatea se înnoadă şi se deznoadă potrivit aceloraşi zone de influenţă, de către aceiaşi corupţi laşi şi vînduţi, care nu conspiră numai unii împotriva altora, ci, mai grav, împotriva poporului român. În ciuda aparenţei de salvatori pe care o afişează, prin falsa imagine de moralişti cu bune intenţii pentru naţiune, perindaţii la guvernare, îşi pun, de fapt, pe picioare un teatru personal, unde îşi joacă piesele proprii, cu consecinţe dramatice pentru soarta noastră. Aceşti notabili zeloşi, în autoritatea lor de stăpîni zavistici, posedă reale calităţi nocive. Cu o iuţeală de neînchipuit intră, ies din scenă, îşi schimbă blănile de oi şi lupi între ei prin fuziuni şi confuziuni, pe principiul statutului de bordel, scuipăturile în obraz fiind simple improvizaţii necesare alianţelor şi mezalianţelor. Orice titlu ar purta aceste mizerabile piese de teatru absurd, mai ceva decît „Scaunele” lui Eugen Ionesco, actorii lor sînt cazuri patologice… de corupţie şi de condamnabilă vînzare de ţară.

De la Cotroceni la Guvern se întinde o vastă plajă cu nudişti, iar printre atîţia dezbrăcaţi de caracter, stau întinse la soare corupţia, covidul, vaccinul, controlul la sînge al populaţiei şi circul. Vaccinul fiind şi el o şarlatanie politică, cum, de altfel,  pandemia. De aici şi proaspăt născuta concurenţă dintre cele două vaccinuri, făcute vedete, şi vaccinul rusesc. În chestiunea vaccinării, Iohannis s-a purtat ca o fată mare. Mai întîi, voi, fraierilor, că mie mi-e ruşine, îşi spune Iohannis în mintea lui atomicuantică şi, în plus, îi e teamă de controversele apărute după ce Guvernul S.U.A. a acordat imunitate juridică producătorilor de vaccin anti-Covid Pfizer şi Moderna. Adică, cele două companii nu pot fi trase la răspundere dacă oile spălate pe blăniţa creierului, înţepate cu vaccin, dau ortul popii.

Şi atunci, măi români de astăzi, dragi români, ce e cu voi? Nu v-aţi săturat de restricţiile, abuzurile şi amenzile nejustificate ale sectanţilor şi descreieraţilor din marea „famiglie” mondială a mafioţilor Covid? Nu v-aţi săturat să vă fie dictat în urgenţă şi alertă modul de viaţă? Doar pe la colţuri vă văicăriţi? Unde sînt drepturile voastre? Un an întreg v-aţi sacrificat credinţa, cariera, educaţia copiilor voştri, afacerea, pentru bunăstarea şi interesele mascate ale acestor idioţi superbogaţi. Singurele afaceri care au fost lăsate să prospere în vremea „pandemiei” au fost cele ale capitalului străin. Vă mai lăsaţi aşa uşor manipulaţi şi înfricoşaţi de un aşa-zis val trei? Veţi da fuga la seringa cu nanotehnologie, de dragul unui viitor extrem de sumbru pentru omenire? Îmi place să cred că răbdarea multor români a ajuns la capătul puterii şi îşi vor lua singuri drepturile înapoi.

I.P.S Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, poate fi exemplu nostru de verticalitate şi neatîrnare în faţa asupririi neomarxiste. Eu sînt nespus de „fericită” de cînd cu actualul guvern neomarxist, în fapt, o parodie de guvern, diabolic, anti-creştin şi anti-uman, mai jalnic decît cel al lui Sică! E absolut comic şi superb în idioţenia lui şi mă tăvălesc de rîs după vreo 14 ani de dictatură băsesciană şi iohannistă, în care am tot sughiţat văzînd cum pîrjolesc totul în jur, în aplauzele adulatorilor naivi. Amintiţi-vă, şi treziţi-vă! Cînd Băsescu ciuruia salariile şi pensiile voastre, miliarde de euro se scurgeau din retrocedări trucate, terenuri de fotbal şi parcuri amenajate pe imaşuri pustii. E suficient să-l faci pe un idiot să se simtă important, pentru ca idioţenia şi nebunia lui să devină contagioase. Tot ceea ce se întîmplă acum în ţară nu e circul nostru! Nici maimuţele noastre! Conectat la elita conspiraţionistă a lumii, robotul de la Cotroceni şi guvernul lui de aşchii periculoase, lucrează de cinci ani constant şi nederanjat de noi, la înmormîntarea românilor.

Precum francezii care n-au mai făcut nimic relevant de la „Revoluţia Franceză” încoace, K.W.I. s-a îmbibat cu benzină de la pompele Bruxellesului şi va lua singur foc la un moment dat. A vorbi despre aceşti antiromâni e o pierdere de timp. Deşi guvernul Cîţu a dat o ordonanţă de urgenţă pe Justiţie, K.W.I. nu este deloc deranjat că s-a încălcat Referendumul care interzicea ordonanţele pe Justiţie. În 2019 la ordinul lui Iohannis haştagiştii săi au ieşti în stradă să execute P.S.D. pentru celebra ordonanţă 13, care venea cu modificări întemeiate. Cu tupeu şi minciună, un tupeu de analfabet infatuat, Iohannis şi peneliştii şi-au trimis zilele trecute infractorii în stradă să atace pe manifestanţii anti regimului neomarxist. Pentru asta a fost scos de la naftalină Ceauşescu haştagistul, blondul Ceauşescu, nu Ceauşescu patriotul, asasinat de Crăciun, ci buldogul de serviciu al regimului dictatorial iohannist.

Gata să străpungă lumea ştiinţei pentru un Nobel, marele geniu în fizică, doreşte chiar şi educaţie sexuală în clasele pregătitoare și primare, probabil, gîndind intens cum se împerechează în capul lui teoriile fizicii cuantice ale Covid cu naveta Cotroceni-Hermannstadt, pe Valea Oltului şi retur pe banii românilor! Iată de ce a creat tot timpul clivaje politice, sociale şi economice majore, pe care le-a extremizat în propriul folos intern şi extern. Şi nu este nimic mai parşiv-ştiinţific decît să mituieşti presa sub forma unor prime uriaşe, pentru a deforma cursul evenimentelor şi al adevărului în raport cu coronavirusul. Oricît s-ar ascunde în dosul măştii, este uşor de recunoscut campania mincinoasă a Guvernului în presa românească, pentru vaccinul anti-Covid, campanie plătită de stat, adică de noi, toţi. În concluzie, România nu mai are părinţi! Manipularea e o pilulă-ntre dinţi. Neomarxiştii trag de biserica neamului cu sete. Sănătatea şi viaţa naţiunii române e o joacă la străine rulete. Cui să-i mai pese de noi? Din păcate, regrete. Hamali în porturi străine-s românii! Banalitate, zic unii. Tipăresc inşi cu epoleţi, tratate şi ziare. Salariile şi pensiile sînt prea inegale. „Senzuala” politică împuiază monştri şi lipitori. Pandemia îţi dictează să mori. Te vrea dus la groapă de viu, stropit de noroaie, plin de virusuri la modă, nurliu. Măi să fie de bal! Concept perimat e pentru asasini sănătatea! Pandemia e artă absurdă teatrală. O dramă din piatră de moară, jucată imbecil de personaje ministre-sinistre, pline de bube şi vicii, marionete angajate pe pile şi indicii, pe din dos, la un obscur teatru-agent, cu un clovn imoral în rol principal, în ciuda fluierăturilor din sală, unde publicul era la început iepure fricos, acum, înfuriat pe werneriştii şi peneliştii cu fală! De prisos! Cît mai răbdăm acest spectacol cu susul în jos?

 

Maria Diana Popescu

ART EMIS ACADEMY


Copyright 2022 - Ziarul Ialomița - All Rights Reserved