Magia culorilor 2022!

Muzică, veselie, bucuria de a fi împreună cu prietenii, frumusețea viselor de adolescent! Cu alte cuvinte – minunată lume a tinereții! „Magia Culorilor” a cuprins joi seară platoul din fața Monumentului Eroilor din Slobozia!

Sute de tineri au luat parte la evenimentul începutului de vacanță de vară din municipiul-reședință de județ. S-au distrat de minune, și-au colorat tricourile, părul și chipul cu zambetul și exuberanța specifică vârstei!

Evenimentul, organizat de Consiliul Local al Tinerilor Slobozia, cu sprijinul Direcției Educație, Cultură și Tineret Slobozia, devine treptat tradiție la nivelul municipiului, aflându-se în acest an la ediția a șasea.

Prima manifestare de acest gen a avut loc în Statele Unite ale Americii, în anul 2011, în Phoenix, Arizona, ca un tribut adus tinereții și speranțelor în generația de mâine. În mai puțin de un deceniu, s-a extins la nivel global, ajungând să fie una dintre cele mai cunoscute forme de expresie a sufletului de adolescent din întreaga lume.

Direcția Educație, Cultură, și Tineret Slobozia


Copyright 2022 - Ziarul Ialomița - All Rights Reserved