Magazin cuprins de flăcări la Movilița

 

Militarii Detașamentului de Pompieri Urziceni au intervenit cu două autospeciale de stingere și un echipaj SMURD pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la un minimarket din localitatea Movilița. In sprijinul militarilor au fost alertați și membrii serviciului voluntar pentru situații de urgență din orașul Fierbinți-Târg.

La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta cu flacără deschisă la acoperișul magazinului. Pompierii au localizat incendiul rapid și au limitat propagarea incendiului la clădirile vecine. Intervenția a durat aproximativ trei ore.

În urma incendiului au ars aproximativ 200 de metri pătrați de acoperiș din lemn învelit cu plăci bituminoase, aproximativ 30 de metri pătrați asterială din scândură.

S-au deteriorat aproximativ 50 metri pătrați tavan din rigips și mobilierul din magazin. Salvatorii au evacuat cu operativitate din interiorul magazinului marfa, lăzile frigorifice și trei butelii aragaz.

Din fericire, nu au existat victime.

Pompierii au salvat din furia flăcărilor un restaurant (cu anexele acestuia), camera centralei termice și o frizerie, toate aceste construcții fiind în imediata vecinătate a magazinului.

Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost un scurtcircuit electric, datorat unui conductor, cablu electric defect, neizolat corespunzător sau cu izolația deteriorată.

 


Copyright 2022 - Ziarul Ialomița - All Rights Reserved