Lucrările de creștere a eficienței energetice la Liceul Teoretic „Carol I” și Liceul Tehnologic de Industrie Alimentară din Fetești se apropie de final

 

Cele două proiecte cu finanțare europeană nerambursabilă care vizează creșterea eficienței energetice a Liceului Teoretic „Carol I” și a Liceului Tehnologic de Industrie Alimentară din municipiul Fetești își urmează parcursul conform graficelor.

Astfel, echipa de constructori de la Liceul Teoretic a finalizat lucrările de înlocuire a caloriferelor, a instalației de distribuție a agentului termic și a instalației de furnizare a apei calde, de modernizare a sistemului de iluminat și de înlocuire a ferestrelor, iar acum lucrează la izolarea fațadei clădirii. De asemenea, urmează să fie înlocuită și centrala termică.

În ceea ce privește lucrările care se efectuează la Liceul Tehnologic de Industrie Alimentară, constructorii lucrează în corpul C al unității de învățământ unde s-au înlocuit ferestrele, s-au finalizat lucrările de modernizare a instalației electrice și continuă reabilitarea interioară a clădirii, urmând ca de săptămâna viitoare să înceapă anveloparea termică exterioară. De asemenea, în cel mai scurt timp lucrări similare se vor derula și în corpul D al unității școlare.

Valoarea totală a obiectivelor de investiții este de peste 3,9 milioane lei din care 3,3 milioane lei finanțare europeană, peste 514.600 lei de la bugetul național, iar diferența este contribuția proprie a UAT Fetești.


Copyright 2020 - Global Marketing - All Rights Reserved                                                                                   Politica cookie                          Politica de confidentialitate