Lucrări de reabilitare finalizate la Centrul Cultural “Ionel Perlea” și Muzeul Județean Ialomița

Consiliul Județean Ialomița anunță încheierea lucrărilor de reabilitare și modernizare a două instituții de importanță majoră în cultura ialomițeană: Centrul Cultural “Ionel Perlea” și Muzeul Județean Ialomița.

Marian Pavel, președintele Consiliului Județean Ialomița: Lucrările de reabilitare la Centrul Cultural “Ionel Perlea” transformă binecunoscuta clădire într-una mai frumoasă, mai eficientă energetic și mai prietenoasă cu mediul înconjurător, în timp ce Muzeul Județean este acum pregătit să-și primească vizitatorii într-un ambient nou, care este, la rândul său, mai prietenos cu mediul! Mulțumim tuturor celor implicați și vă asigurăm că vom continua să promovăm cultura și frumusețea în comunitatea noastră.

În cel mai scurt timp, recepțiile lucrărilor de la Centrul Cultural “Ionel Perlea” (care găzduiește și Biblioteca Județeană “Ștefan Bănulescu”, Centrul Județean pentru Promovarea Culturii Tradiționale Ialomița și Direcția Județeană pentru Cultură Ialomița) și Muzeul Județean Ialomița vor fi efectuate, ceea ce înseamnă că toate aceste instituții vor fi puse din nou la dispoziția publicului la capacitatea lor maximă.

 


Copyright 2022 - Ziarul Ialomița - All Rights Reserved