Lucrări de asfaltare pe alte șase străzi din Andrășești

Șase drumuri de interes public local din comuna Andrășești-sat Orboiești au intrat în reabilitare. Proiectul este realizat prin PNDL II și are o valoare de 56 miliarde lei vechi.

Vasile Adrian, primarul comunei Andrășești, susține că reabilitarea drumurilor este una dintre prioritățile mandatului său și atunci când va trage linie vrea ca locuitorii comunei să fie mulțumiți că au scăpat de noroiul de pe străzi. Pus pe fapte mari încă de la instalarea în fruntea localității, edilul se poate declara mulțumit din acest punct de vedere, modernizarea drumurilor de interes public din localitate apropiindu-se cu pași repezi de final. Luna aceasta, Vasile Adrian a reușit să demareze lucrările de asfaltate pentru alte 6 străzi din comuna Andrășești – sat Orboiești, însumând 7,5 km, proiect realizat prin PNDL II, a cărui valoare este de peste 50 miliarde de lei.

Străzile vizate sunt Aleea SMA, Aleea IAS, strada Salcâmilor și Nucilor, a Castanilor și strada Veteranilor.

Am avut o iarnă blândă, aspect care ne-a oferit posibilitatea demarării lucrărilor încă din luna decembrie. S-au dragat străzile, s-au pus balast și piatră spartă, s-au compactat, iar acum așteptăm finalizarea lucrărilor”, a declarat edilul localității Andrășești.

Asfaltarea nu este singurul obiectiv al primarului, acesta reușind să amenajeze un loc de joacă modern pentru copiii și tinerii din localitate, dar și să finalizeze lucrările de reabilitare a grădiniței.

Am reușit să facem și foișorul din centru. S-a lucrat intens la partea de peisagistică prin plantarea de flori, de pomi, băncuțe pentru mămicile care-și vor supraveghea copii, am pus piatră pentru accesul camioanelor și al vidanjei, am refăcut gardul din fața grădiniței. Suntem la finalul lucrărilor de reabilitare. Acum așteptăm de la Ministerul Dezvoltării ultima factură ca să putem face recepția”, a conchis acesta.

 


Copyright 2022 - Ziarul Ialomița - All Rights Reserved