Logodnă întreruptă la Fetești

 

În cursul zilei de 23 octombrie, polițiștii ialomițeni au intensificat acțiunile de verificare a respectării măsurilor impuse pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei Covid – 19 și a respectării Hotărârilor Comitetului Județean pentru Situații de Urgență. Au fost organizate acțiuni punctuale, în cadrul cărora au fost verificate 44 de obiective/locații și au fost legitimate peste 500 de persoane.

Pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, echipele de control au aplicat 58 de sancțiuni contravenționale, toate fiind aplicate persoanelor care nu au purtat măști de protecție.

Totodată, în urma controalelor efectuate în trafic, au fost verificate 15 mijloace de transport public în comun.

În acest context polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la organizarea în municipiul Fetești a unei logodne în curtea unei familii, fiind aplicate 5 sancțiuni contravenționale conform Legii 55/2020, 11 sancțiuni la Legea 12/1991 muzicanților prezenți, pentru efectuarea de activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii, fără îndeplinirea condiţiilor stabilite prin lege, precum și o sancţiune la Legea 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

 


Copyright 2022 - Ziarul Ialomița - All Rights Reserved