Locuri de muncă în Danemarca și Portugalia

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă, prin intermediul Serviciului EURES din cadrul AJOFM Ialomita, promovează oferta unui angajator din Danemarca de 165 locuri de muncă (100 locuri pentru Danemarca şi 65 locuri pentru Portugalia), pentru munca sezonieră, cules de mazăre, campania 2022.

Durata contractului:

Danemarca: iunie – septembrie 2022. Program de lucru 40-50 ore, 6 zile/săptămână;

Portugalia: martie – mai 2022. Program de lucru 40-50 ore, 6 zile/săptămână.

Cerinţe:

– Vârstă minimă 18 ani, conditie fizica buna, experienta in agricultura

Condiţii:

Pentru Danemarca: Cazarea se face în rulote pentru 8 persoane ce au baie si toaleta. In camping sunt disponibile: bucătărie, sală de mese, toalete, baie cu dușuri, mașini de spălat,TV, internet Wireless. Taxa de cazare este de 9 euro/zi de persoana și acoperă toate utilitatile. Transportul dus-întors Romania-Danemarca este în sarcina lucrătorului. Pentru transportul de la locul cazării la locul de muncă sau pentru cumpărături, angajatorul va pune la dispoziția lucrătorilor un autobuz, contracost pentru 2,5 euro/zi/persoană.

Pentru Portugalia: Cazarea se face în case echipate cu toate utilitățile. Taxa de cazare plătită de lucrător/lună este de 110 – 150 euro, incluzând consumul/utilitățile. Transportul dus-întors România-Portugalia este plătit de angajator, urmând să recupereze banii din salariile plătite angajatului. Transportul de la locul cazării la locul de muncă este gratuit, fiind asigurat de către angajator.

Plata muncii:

In Danemarca: Plata muncii este în funcție de cantitatea culeasă, putand ajunge pana la 2000-2500 euro brut/luna si bonus 12,5% alocație de concediu. Impozitul și contribuțiile sociale se vor deduce din salariu conform legislației daneze.

In Portugalia: Plata muncii este în funcție de cantitatea culeasă. Salariul minim/lună/persoană este de 800 euro brut. Dacă se culege mai mult, se poate ajunge pana la un salariu de 1400-1700 euro brut/luna. Impozitul și contribuțiile sociale se vor deduce din salariu conform legislației portugheze.

Persoanele cu domiciliul in judetul Ialomita care doresc să aplice pentru unul din aceste locuri de muncă pot obtine informatii suplimentare de la consilierul EURES din cadrul AJOFM Ialomita (Slobozia, str. Lacului nr.10 et.3 tel. 0243231809).

Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 20.02.2022.

Persoanele vor fi selectate de către angajator.

 

 


Copyright 2022 - Ziarul Ialomița - All Rights Reserved