Liga 3, Seria III, play-out: Recolta Gh. Doja, singura echipă neînvinsă, CSM Fetești ,retrogradată matematic în Liga 4

Mihăiță Năstase, show în meciul cu FC II Voluntari

Recolta Gheorghe Doja continuă parcursul impecabil în play-out (singura echipă fără meci pierdut, trei victorii și două egaluri) și învinge clar FC Voluntari, echipă care până în această etapă nu pierduse niciun punct în cele patru etape anterioare. Meciul s-a disputat la Țăndărei, aceasta deoarece lucrările la suprafața de joc a stadionului din Gheorghe Doja sunt în desfășurare (foto 1), motiv pentru care ultimele trei meciuri ale echipei au fost programate să se joace pe stadionul Victoriei Țăndărei.

Din nou, cel mai bun jucător al echipei a fost Mihăiță Năstase, care a reușit să înscrie trei goluri (toate din acțiune) în poarta ilfovenilor, în minutele 3, 35, 50, oasperții reușind golul de onoare în minutul 90+2 din penalty tranformat de Iulian Badea.

Antrenorul Adrian Cristea a început partida cu următoarea formulă de echipă: Enache Victor – Andrei Comsa, Ene Ionut, Chebac Alexandru, Andrei Radu – Alexe Ionut, Balan Florin – Dorin Radu, Adrian Raduca, Petre Mihai- Mihaita Nastase. Au mai jucat: Neagu Gabriel, Vladut Popescu, Chirita Cristian și Negoiu Ionut.

Din păcate, CSM Fetești a pierdut acasă în fața noului lider ai seriei în clasamentul play-out, Gloria Albești, în urma unui penalty dictat de arbitru în minutul 43 și transformat de Alexandru Muscă. Oricum, speranțele de evitare a celui de-al doilea loc retrogradabil tindeau spre zero, dar în urma acestui rezultat feteștenii sunt retrogradați matematic în Liga 4.

CSM Fetești a început partida în următoarea formulă de echipă: Călugăru (c) – Matei, Radicof, Babaua, Tudor, Toader, Enache, Denis, Buzincu, Dragu, Grigore. Rezerve au fost: Mihai, Gene, Gogu A, Pîslaru, Gavrilă.

Marius O.

Foto 1: Lucrări de reabilitare a terenului din Gh. Doja.

Foto 2: Fază din meciul CSM Fetești – Gloria Albești.

Rezultatele etapei

Înainte Modelu – CSM Oltenița 2-1

CSM Fetești – Gloria Albești 0-1

Recolta Gheorghe Doja – FC Voluntari II 3-1

Clasament

1. Gloria Albești 5 3 1 1 11-8 38p

2. FC Voluntari II 5 4 0 1 193 35p

3. Recolta Gh. Doja 5 3 2 0 12-5 31p

4. Înainte Modelu 5 2 0 3 4-14 27p

5. CSM Fetești 5 0 2 3 2-7 16p

6. CSM Oltenița 5 0 1 4 2-13 5p

Etapa viitoare

CSM Fetești FC Voluntari II (marți 3 mai, ora 16)

Recolta Gh. Doja – Înainte Modelu (marți 3 mai, ora 18)

CSM Oltenița – Gloria Albești (miercuri 4 mai, ora 18)


Copyright 2022 - Ziarul Ialomița - All Rights Reserved