LIGA 3, SERIA 3, PLAY-OUT: RECOLTA GHEORGHE DOJA SALTĂ PE LOCUL DOI, CSM FETEȘTI LA AL PATRULEA EGAL

Mâine, cele două echipe se întâlnesc la Fetești

Încă o etapă fastă pentru cele două reprezentante ale Ialomiței în Liga 3. Pornită din start favorită acasă cu CSM Oltenița, Recolta Gheorghe Doja și-a adjudecat cele trei puncte puse în joc prin reușitele lui Ionel Alexe (minutul 36) și dubla lui Adrian Răduca (minutele 76 și 90), oaspeții marcând din penalty în minutul 38 prin Marius Gheorghe. Profitând de eșecul pe propriul teren al echipei FC Voluntari II în fața Gloriei Albești, dojenii saltă pe locul doi în clasament. De remarcat linia de clasament a play-out-ului, care ne arată că Recolta Gheorghe Doja este singura echipă neînvinsă a seriei și căștigătoarea celor mai multe puncte, 17 față de cele 16 ale liderului Gloria Albești.

Recolta Gheorghe Doja a început partida în următoarea formulă: Enache Victor – Andrei Comsa, Ene Ionut, Chebac Alexandru, Andrei Radu – Alexe Ionut, Balan Florin – Chirita Cristian, Adrian Raduca, Petre Mihai – Mihaita Nastase. Au mai jucat: Dorin Radu, Bucurica Marian, Popescu Vladut, Cositoru Ionut, Neagu Gabriel.

CSM Fetești, retrogradată matematic înaintea acestei etape, mai scoate un rezultat bun în deplasare, un egal la Înainte Modelu, asta după o primă repriză echilibrată, un început formidabil al feteștenilor în repriză a doua, când au condus cu 2-0 prin reușitele lui Matei Babaua din minutul 45 și Robert Enache în minutul 47. Gazdele reduc din handicap abia în minutul 75 prin Daniel Gheorghe, CSM Fetești rezistă până la finalul celor 90 de minute regulamentare de joc, dar sunt egalați în minutul 3 al prelungirilor, prin golul semnat de George Dobre.

Etapa viitoare programează returul din play-out dintre cele două reprezentante ale Ialomiței în Liga 3, care se va disputa la Fetești sâmbătă 14 mai, începând cu ora 18. În tur, feteștenii au reușit să scoată un egal și se gândeau deja că se mai pot salva de la retrogradare, acum nu le mai rămâne decât varianta unei victorii de orgoliu în fața dojenilor.

Marius O.

Foto din meciul Recolta Gh. Doja – CSM Fetești: Alexandra GOGOȚ

Rezultate etapa 7


Înainte Modelu – CSM Feteşti 2-2
Recolta Gheorghe Doja – CSM Olteniţa 3-1
FC Voluntari 2 – Gloria Albeşti 0-2

Clasament

1. Gloria Albești 7 5 1 1 199 44p

3. Rec. Gh. Doja 7 5 2 0 197 37p

2. FC Voluntari II 7 4 1 2 20–6 36p

4. Înainte Modelu 7 2 1 4 720 28p

5. CSM Fetești 7 0 4 3 5–10 18p

6. CSM Oltenița 7 0 1 6 422 5p

Etapa viitoare

(14 mai, ora 18)

CSM Oltenița – FC Voluntari II

Gloria Albești – Înainte Modelu

CSM Fetești – Recolta Gh. Doja

 

 


Copyright 2022 - Ziarul Ialomița - All Rights Reserved