Liberalul Dragoș Soare întrerupe după treizeci de ani supremația social democraților în fruntea primăriei Slobozia

 

Dragoș Soare, candidat pe listele PNL Slobozia, a reușit „să-l bată” pe Alexandru Potor, candidatul PSD la funcția de primar, cu o diferență relativ mică, de doar 107 voturi, însă lupta s-a dus pentru fiecare vot.

Vreau să le mulțumesc tuturor pentru onoarea pe care mi-au făcut-o acordându-mi votul pentru a-i reprezenta în următorii patru ani. Fără fiecare dintre dumneavoastră, nu aș fi putut deveni primarul municipiului Slobozia. Este o victorie obținută cu greu, însă este dovada clară că locuitorii din Slobozia au avut încredere că, împreună, se poate să facem o schimbare reală și în orașul nostru. V-am promis că nu voi minți, că nu voi fura și că voi munci pentru orașul meu. Vă reamintesc acest lucru. Nu sunt simple declarații electorale. Sunt un crez. Sunt principiile după care m-am ghidat în viață. Și nu voi renunța la ele nici în următorii patru ani. Și nici după aceea!”, a declarat Dragoș Soare.

Acesta a adus în atenția publicului „moștenirea dezastruoasă” a administrației PSD: „Un oraș în pragul falimentului administrativ, investiții edilitare blocate, probleme curente greu de gestionat în timp util. V-am spus de-a lungul campaniei că avem soluții pentru ele. Nu am mințit! „Slobozia nu înseamnă nimic fără cetățenii ei. Din momentul în care voi depune jurământul, voi fi primarul dumneavoastră. Fac apel la cetățenii orașului, la societatea civilă, la toți cei interesați de mai binele Sloboziei să mi se alăture. Este nevoie de oameni puternici, de profesioniști, de parteneri reali de dialog alături de care să construim un oraș puternic, o administrație responsabilă și o viață mai bună pntru noi toți. Schimbarea începe azi, acum, aici și cu mine. Vă datorez această schimbare tuturor. Vă mulțumesc și nu vă voi dezamăgi!”, a conchis Dragoș Soare.


Copyright 2022 - Ziarul Ialomița - All Rights Reserved