Lansare volumului,,ESEURI DE BINE”, de Corina G. Păun

Fundația ,,POD PESTE SUFLETE” a organizat pe data de 29 octombrie 2022 lansarea de carte ,,ESEURI DE BINE” de Corina G. Păun, în cadrul programului editorial ,,Casa Cărții Romilor-Ialomița”. Acest proiect editorial a fost realizat cu sprijinul Consiliului Județean Ialomița.

Autoarea aduce în atenția cititorilor tineri scrieri etice și estetice, de tip eseu, cu care îi provoacă să regândească în contextul actual concepte și subiecte despre ce mai este bine pentru ei înșiși. Prin scrierea a șapte eseuri, materializate de-o ilustrație digitalizată, cititorul adolescent este încurajat să îndrăznească să pună întrebări, dar să și acționeze în direcția care îl determină să simtă și să gândească binele individual și comun.

În cadrul evenimentului care a avut loc la Centrul Cultural ,,Ionel Perlea” au fost prezenți reprezentanți din cadrul Consiliului Județean Ialomița, Centrului Național de Cultură a Romilor-Romano Kher, Partidei Romilor ,,Pro-Europa” și din rândul organizațiilor non-guvernamentale rome importante din țară, cât și ai Televiziunii Române.

Invitații speciali au subliniat că aceste ,,ESEURI DE BINE” reprezintă o lucrare importantă pentru dezvoltarea sectorului social ialomițean, prin crearea și asigurarea accesului egal la cultură și educație pentru tineri.

Corina G. Păun a încheiat evenimentul mulțumind tuturor pentru prezență și implicare în instalarea unui nou ,,pod peste suflete”.


Copyright 2022 - Ziarul Ialomița - All Rights Reserved