La Orboiești, au început lucrările la canalele de colectare a apelor pluviale

 

Zilele trecute, administrația locală din Andrășești a demarat lucările de săpare a șanțurilor pentru colectarea apelor pluviale și de amenajare a căilor de acces către proprietăți. Lucrarea face parte dintr-un proiect amplu, derulat pe PNDL 2, și se derulează în satul Orboiești.

Au început lucrările de săpare a șanțurilor și rigolelor de acces către proprietăți în Orboiești, lucrare pe care o realizăm pe PNDL 2, dar concomitent s-a lucrat și pe PNDL 1, pe strada Stadionului din Andrășești, unde s-au construit căile de acces către gospodării și s-au săpat șanțurile pentru rigolele care vor colecta apele pluviale. La Andrășești lucrarea s-a finalizat pe ambele părți ale străzii, pe stânga și pe dreapta, și a însumat 1860 de metri liniari. În ceea ce privește lucrarea de la Orboiești avem prinși în proiect 7 km de șanțuri. Termenul de finalizare este 2021, dar acesta va fi în funcție de vreme, dar și a evoluției pandemiei”, a declarat Adrian Vasile, primarul comunei Andrășești.

Valoarea totală a proiectului este de 570 mii lei, pe PNDL 2 cota de cofinanțare a UAT Andrășești este de aproximativ 200 mii lei, bani care vor fi suportați din bugetul local al comunei și care au folosit pentru studii topografice, studii de dezabilitate, cărți funcțiare etc.


Copyright 2022 - Ziarul Ialomița - All Rights Reserved