JR Ialomița SRL – Anunț public

Societatea JR IALOMIȚA S.R.L., cu sediul ȋn sat Cocora, comuna Cocora, Str. Principală nr. 7, biroul 7, județul Ialomița, România, telefon: 0723.638.678, e-mail: ic@jd.dk,  titular al planului „PUZ CONSTRUIRE PARC FOTOVOLTAIC ȚĂNDĂREI 1 COMPUS DIN PANOURI FOTOVOLTAICE, DRUMURI DE ACCES, REŢELE INTERIOARE DE TRANSPORT ENERGIE ELECTRICĂ, POSTURI DE TRANSFORMARE, ÎMPREJMUIRI ȘI ORGANIZARE DE ŞANTIER ȘI OPERAȚIUNI CADASTRALE (ALIPIRI), ORAȘ ȚĂNDĂREI, JUDEȚUL IALOMIȚA”, anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a avizului de mediu pentru planul menționat și declanșarea etapei de încadrare.

Prima versiune a planului urbanistic zonal poate fi consultată la sediul AGENŢIEI DE PROTECŢIE A MEDIULUI (APM) IALOMIŢA, cu sediul în Mun. Slobozia, Str. Mihai Viteazu nr. 1, județul Ialomița, de luni până joi ȋntre orele 900 – 1630 și vineri ȋntre orele 800 – 1400.

Observații/comentarii și sugestii se primesc în scris la sediul APM Ialomița, în termen de 15 zile calendaristice de la data publicării anunțului.


Copyright 2022 - Ziarul Ialomița - All Rights Reserved