Ipocrizia, oportunismul și penibilul lui Iohannis și acoliților săi de azi

 

* Sub titlul „Ipocrizia, oportunismul și penibilul lui iohannis și echipa sa”, Liviu Pleșoianu, deputat PSD, a prezentat pe Facebook un colaj în care se spune că PNL și Werner l-ar vrea interzis. Liviu Pleșoianu afirmă că nu înțelege de ce liderii din PSD care îl înfruntă pe Iohannis nu „sparg tiparele să prezinte presei pe un ecran mare la oră de maximă audiență acest calup”. Adevărul este că nici noi nu înțelegem, așa că, încercăm să-l aducem noi la cunoștința cititorilor:

Reporter: Ați fost în concediu, domnule președinte, când a început campania? Iohannis: Eu am fost numai în concediu, se și vede, mi-am încărcat bateriile.

Reporter: Ați putea spune ce veți face în campania de la prezidențiale?

Iohannis: Și dăi, și luptă …

Raluca Turcan (când era în PDL): PNL-ul ni-l vântură pe Iohannis! Dar pe ușa din dos o trimite pe Adina Vălean. Asta face PNL!

Rareș Bogdan (în 2017 la Realitatea Tv): La revedere! La lada de gunoi a istoriei! La canal cu ei! Să-i ia dracu! Pleacă Raluca Turcan de pe ecran! Să o scoateți afară! (și au scos-o afară, au pus-o prim vice a guvernului).

Siegfried Mureșan: (când era șeful de campanie a lui Băsescu): Deci, practic, nu puteți să-mi explicați mie acum că Iohannis e candidatul dreptei, pe care noi toți trebuie să-l susținem (acum e în PNL și e europrlamentar).

Iohannis: Sunt un politruc care acum vrea să candideze la președinția României. Și iată ce crede politrucul , comandantul suprem al armatei despre armată: Iohannis: Armata deține hectare din Sibiu … Și dă-i și luptă… și dă-i și luptă… Să plătească și ei ceva impozite.

Și despre România educată:

Iohannis: Vreau să precizez: flexibilitatea nu se referă la alunecozitatea politică, dar gestionarea sa, managementul, cum se spune în ziua de azi, e altceva (clar ca vaca).

Cum se autocaracterizează Iohannis, fără să vrea:

Iohannis: A fost vreodată acel președinte care să plece din politică? (referitor la Băsescu). A fost vreodată acel președinte obiectiv, independent și deasupra intereselor de partid? Niciodată! Tot timpul a fost părtinitor, tot timpul a ținut partea PDL, ba chiar a ținut un guvern marionetă (exact ce face Iohannis acum). Apoi apare un videoclip în care Iohannis este fericit printre pesediștii (toxici), alături de Dragnea și Geoană când urma să devină premier. Era atât de fericit că îl sorbea din ochi pe Dragnea. Și iată ce spunea în 2009:

Iohannis: Am avut o discuție foarte bună cu domnul Geoană, președintele PSD. Suntem nu doar compatibili, suntem o echipă.

Apoi în 2019:

Iohannis: Ponta a fost un politician rezonabil (când a plecat din PSD).

Cum înțelege Referendumul inițiat de el:

Iohannis: Da, suntem de acord cu interzicerea … ??? Da, cu siguranță … ??? (a căzut prompterul și el zâmbește, schimbând subiectul).

Rareș Bogdan: „Eu nu cred în justiția din România. Avem judecători la comandă și procurori care fabrică dosare”.

Ludovic Orban în 2014 la Digi 24: De unde are Iohannis atâtea proprietăți, cum le-a dobândit, a avut atâtea venituri și a plătit impozite pe ele? Astea sunt averi obținute fie prin evaziune, fie prin surse care nu sunt legale.

Rareș Bogdan: Domnul Barna e din Sibiu. Îl știe foarte bine pe Iohannis. Știe că Iohannis uită greu. E o persoană care pricepe extrem de repede și uită extrem de greu. E bine ca teribilismele să înceteze.

Ipocrizie, oportunism și penibil. PSD-ul e de vină iar România normală a lui Iohannis își are originea în afirmațiile de mai sus.

(text preluat de pe Facebook )

 

 


Copyright 2022 - Ziarul Ialomița - All Rights Reserved