Încurcate sunt căile… politicii! Primarul orașului Amara lasă Pro România de izbeliște și se întoarce în PSD

 

 

* Ion Măiță, primarul orașului Amara, a revenit în PSD. Decizia a fost luată săptămâna trecută când organizația locală a PSD Amara a fost dizolvată cu sprijinul senatorului Marian Pavel, șeful PSD Ialomița, iar Măiță a fost numit președinte interimar al acesteia.

Ion Măiță merge în echipă cu Ion Onel

Conflictul dintre Victor Moraru, președintele Consiliului Județean Ialomița, fost primar de Amara și ex-președintele al filialei locale a PSD, și Ion Măiță l-a determinat pe edilul orașului-stațiune să părăsească tabăra social-democrată și să se alăture Pro România, unde a și fost prezentat în urmă cu câteva luni ca viitor candidat al formațiunii politice, la alegerile locale din 27 septembrie. Acesta se arăta încântat la acel moment că face parte din echipa lui Marian Neacșu, declarând că „voi susține cu mare dragoste și mare respect această formațiune”. Între timp, lucrurile s-au schimbat și cum încurcate sunt căile politicii, acesta a revenit de unde a plecat, mai exact la PSD, imediat cum Victor Moraru a fost „executat” politic de Marian Pavel.

Ion Măiță a revenit la PSD, deși el nu a plecat niciodată. Ion Măiță a fost și este membru PSD, iar acum este președintele organizației PSD Amara (…) Fostul Birou Executiv a fost dizolvat, iar acum avem o nouă echipă, într-o altă formulă”, a explicat Marian Pavel, președintele PSD Ialomița.

Acesta a mai spus că Ion Măiță va fi candidatul formațiunii politice la Primăria orașului Amara, că va beneficia de toată susținerea de care va avea nevoie și că se va merge în echipă cu Ion Onel.

Ion Măiță este un candidat puternic, cu potențial și noi îl vom sprijini cu toată forța. Va face echipă cu Ion Onel și va câștiga”, a mai spus senatorul Pavel.


Copyright 2022 - Ziarul Ialomița - All Rights Reserved