Inconștienți la volan

 

  • În dimineața zilei de 12 iunie, polițiștii feteșteni au depistat pe strada Mihail Sadoveanu din municipiul Fetești un bărbat de 51 ani, în timp ce conducea un autoturism aflându-se sub influența băuturilor alcoolice. Întrucât șoferul emana halenă alcoolică polițiștii l-au testat cu aparatul Drager, rezultatul indicând o valoare de 0.72 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la Spitalul Municipal Fetești, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii concentrației de alcool. Șoferul s-a ales cu dosar penal și, bineînțeles, cu permisul de conducere reținut.

  • Un alt inconștient la volan a fost depistat și oprit din „aventura” sa periculoasă pe drumurile publice de polițiștii Secției de Poliție Rurală Ion Roată. Aceștia au observat în seara zilei de 14 iunie pe DN 2A un autoturism care avea o deplasare sinuoasă. În momentul opririi, ei au constatat că șoferul emană halenă alcoolică, acesta fiind testat cu aparatul Drager, rezultatul indicând o valoare de 0.69 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto, un bărbat de 43 de ani din municipiul Constanța, a fost condus la Camera de Gardă a Spitalului Municipal Urziceni unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului”.

  • În ziua de 16 iunie, în jurul orei 2, polițiștii din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Stelnica, în timp ce efectuau un filtru rutier pe raza comunei Făcăeni au depistat în flagrant un tânăr de 25 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității de domiciliu, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul Drager, rezultatul indicând o valoare de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la Spitalul Municipal Fetești unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracţiunii de „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”.


Copyright 2022 - Ziarul Ialomița - All Rights Reserved