Incendii la Țăndărei, Ion Roată, Bora și Coșereni

 

În dimineața zilei de 20 noiembrie pompierii ialomițeni au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu ce se manifesta la o casă din orașul Țăndărei. La locul solicitării s-au deplasat de urgență două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia – Garda de Intervenție Țăndărei, cu o autospecială și o ambulanța SMURD. La sosirea echipajelor de intervenție incendiul se manifesta la un perete al casei confecționat din paiantă. Pompierii militari ialomițeni au intervenit pentru lichidarea incendiului și înlăturarea efectelor negative produse de acesta. Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat casa proprietarului. Focul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza unui mijloc de încălzire nesupravegheat ori supraîncălzit.

***

În după amiaza zilei de 20 noiembrie pompierii ialomițeni au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu ce se manifesta la o casă din comuna Ion Roată. La locul solicitării s-au deplasat de urgență două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, pompierii fiind sprijiniți de Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență din localitate. Casa era nelocuită și se afla într-o stare avansată de degradare. Pompierii militari ialomițeni au intervenit mai bine de o oră pentru lichidarea incendiului și înlăturarea efectelor negative produse de acesta. Au ars materiale textile. Din fericire, incendiul nu s-a extins la casele vecine. Flăcările au izbucnit, cel mai probabil, din cauza jocului copiilor cu focul.

***

În seara zilei de 22 noiembrie pompierii ialomițeni au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu ce se manifesta la o casă din municipiul Slobozia, cartier Bora. La locul solicitării s-au deplasat de urgență trei echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanța SMURD. La sosirea echipajelor de intervenție incendiul se manifesta la acoperișul casei. Incendiul a fost localizat operativ, pompierii au intervenit pentru înlăturarea efectelor negative produse de acesta. Nu au existat victime și pericol de extindere. A ars o grindă de lemn din podul casei. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit produs la un conductor electric defect.

***

În noaptea de 22 noiembrie, în jurul orei 22:30, pompierii ialomițeni au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu ce se manifesta la o casă din comuna Coșereni. La locul solicitării s-au deplasat de urgență trei echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. Pompierii militari ialomițeni au intervenit mai bine de o oră pentru lichidarea incendiului și înlăturarea efectelor negative produse de acesta. Au ars elemente de tâmplărie din lemn (două uși și două ferestre) și s-au deteriorat din cauza fumului două încăperi și mobilierul din acestea. Din fericire, nu au existat victime. Cauza incendiului: proprietarul a încercat să aprindă focul în sobă folosind benzină.

 


Copyright 2022 - Ziarul Ialomița - All Rights Reserved