ICARCERATI PENTRU VIOL

LA ROȘIORI

Mandate de executare a pedepsei pentru un violator și… o violatoare

La data de 17 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliția Municipiului Urziceni și ai Secției 4 Poliție Rurală Coșereni, cu sprijinul Serviciului de Investigații Criminale au acţionat pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea unor pedepse privative de libertate.

Astfel, poliţiştii au reuşit identificarea unui bărbat de 34 de ani, din comuna Roșiori, pe numele căruia Judecătoria Urziceni a emis un mandat de executare a pedepsei, pentru săvârșirea infracțiunii de viol.

Cel în cauză a fost încarcerat în Penitenciarul Slobozia, având de executat pedeapsa privativă de libertate de 3 ani și 6 luni de închisoare.

De asemenea, tot pe raza comunei Roșiori a fost identificată o femeie de 33 ani condamnată la 3 ani și 4 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de viol.

Aceasta a fost încarcerată în Penitenciarul de femei Ploiești – Târgșorul Nou.

 


Copyright 2020 - Global Marketing - All Rights Reserved                                                                                   Politica cookie                          Politica de confidentialitate