Ialomițean arestat pentru trafic de minori

 

* Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Ialomița, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T. – B.T. Ialomița, au efectuat două percheziții domiciliare într-un dosar de trafic de minori. Un bărbat bănuit de comiterea faptelor a fost arestat preventiv pentru 30 de zile * Din cercetările efectuate a reieșit faptul că bărbatul de 33 de ani ar fi recrutat, adăpostit și transportat în mai multe localități din țară o tânără de 17 ani, pe care ar fi obligat-o să se prostitueze.

 

În cursul zilei de 26 noiembrie au fost efectuate două percheziții domiciliare în urma cărora au fost descoperite și ridicate în vederea cercetărilor opt telefoane mobile, 1759 de lei, un pliculeț cu fragmente vegetale de culoare verde oliv, un dispozitiv metalic tip grinder, precum și înscrisuri și mai multe documente. Totodată, au fost conduse la sediul poliției pentru audieri trei persoane.

Procurorul din cadrul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Ialomița a dispus reținerea pentru 24 de ore a bărbatului, iar a doua zi magistrații Tribunalului Ialomița au admis propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale și Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Brașov.


Copyright 2022 - Ziarul Ialomița - All Rights Reserved